Енергийни практики за изчистване и защита

Енергийни практики за изчистване и защита

В НАТРУПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ СЕ КРИЕ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТТА
ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТТА Е ВЪЗМОЖНО С ПОМОЩТА НА ЕНЕРГИЯТА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЯТА.

Използвайки знанията си от  квантовата физика, формулата на Айнщайн Е=M.C2 и холистичното виждане за света можем да направим следното заключение: МАТЕРИЯТА Е ЕНЕРГИЯ-ЕНЕРГИЯТА Е МАТЕРИЯ-МИСЪЛТА Е ЕНЕРГИЯ-ДУМАТА Е ЕНЕРГИЯ – В НАТРУПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ СЕ КРИЕ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТТА – ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТТА Е ВЪЗМОЖНО С ПОМОЩТА НА ЕНЕРГИЯТА.

За никого не е тайна, че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени, други зловредни, а има и такива, които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбаланс на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии, знаейки как да го направи. Такива практики, познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

Курсът се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят, че са получили ценна информация, която действително дава резултати.

Важни фактори за енергийна защита са:

1. Визуализацията и намерението(енергията следва мисълта). Повечето насочени енергии са резултат от насочени негативни мисъл форми – вуду, вещерство, проклятие, кармичен дълг и т.н. енергията на жертвата спада и тя става лесна плячка за атакуване. Бихте могли да създадете мощни лечебни техники само с помощта на ума.

2. Изчистването и балансирането на слоевете на финото тяло. Разходка в природата, комуникиране с дърветата. Солена баня, или само потапяне на краката в солен разтвор. Четкането на кожата. Слънчевата светлина, храненето, есенциите на д-р Бах. Всички енергийни системи, които владеете, като например Сейким или Изис Сейким.

3. Създаване на енергийна база. 1) и 2) са част от енергийната база. Също така камъните, минералите, кристалите служат за укрепване на защитата ни.

4. Връзка с Водачите и Ангелите – призоваването им с аромати и техните имена, според датата на раждане на всеки един.

Обучител

Елисавета Зенгелми

Запиши курс

Запазете Вашето място

В НАТРУПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ СЕ КРИЕ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТТА ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТТА Е ВЪЗМОЖНО С ПОМОЩТА НА ЕНЕРГИЯТА

Ели Зенгелми

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА?

В продължение на два месеца, веднъж седмично получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се провежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници. Това обикновено е платформата Zoom.

КОИ СА ТЕМИТЕ, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?

  • Понятия за ентропия/хаос/ и реорганизиране на хаоса. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.
  • Малохия. Какъв вид енергия е това, кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники, практики и ритуали да използваме за лечение.
  • Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.
  • Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня, видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.
  • Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки, масла, есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода.
  • Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите, физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен.
  • Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние.
ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Ели Александрова-Зангелми

следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.