ЗА МЕН

За мен

Елисавета Александрова-Зангелми

Магистър психолог от ВСУ ”Черноризец Храбър”- Варна, с квалификации в „Психологично консултиране при психосоматика и разстройства на социалната адаптация”  и Магистър по „Управление на културния туризъм” , също и Магистър химик от ШУ „Епископ Константин Преславски” – Шумен.

Аз мога да покажа светлината

Сейким е една система чрез която достигаме до най-високите енергийни вибрации на Света.

Мастер Ели Зенгелми
Моята история

Пътят ми до тук

Родена съм във времето на социализма в България. Тогава беше забранено да вярваш в Бог, да ходиш на църква и да говориш за духовност. Учението на Учителя Петър Дънов също беше забранено! Опитваха се да ни „дресират“ да сме атеисти и отявлени материалисти. Но, както знаем, Божият промисъл винаги е до нас и в нас.

Бях съвсем малка, когато попитах маминка ми Куна (името ѝ означава икона) – Има ли Бог и ти вярваш ли в него? А тя ми отговори – ИМА ЕДНА СИЛА, която е над нас и вярвам в нея. Това беше първата ми среща с Всевишния.

Малко по-късно в тийнейджърските си години започнах да експериментирам да се свързвам с тази сила и да реализирам желанията си с нейна помощ. Винаги се получаваше. По-късно започнах да получавам откъслечни познания по неведоми пътища по нумерология, кабала, хиромантия, астрология, билкарство.

Животът ми в Африка в началото на деветдесетте, също допринесе за духовното ми развитие. А когато заминах да живея в Бразилия през 1993 година, информацията и познанията в областта на мистериите и духовността се изсипваха като лавина върху мен. Тогава започнах и да преподавам наученото, да консултирам и работя като холистичен терапевт.

По-късно добавих към първоначалното си образование – магистър педагог по химия – знания от още две магистратури в традиционните науки – Психология и Културен туризъм.

Не спирам да се самообучавам и развивам и до днес, и с голямо удоволствие споделям всичко, което съм научила в дългия си житейски път с моите курсисти, клиенти и последователи. Знам, че това е моята мисия и се стремя да я изпълнявам!

постижения

Дипломи и сертификати

специализации

Моето развитие и прогрес

Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, щата Сао Пауло,  Бразилия.

Дипломиран специалист по Мениджмънт в Рекреацията СПА и Уелнес и Рекреология в ИУ, Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО Икономически университет – Варна.

Работила е като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Изис Сейким; Сейким/Секхем; SKHM; ALL LOVE; Усуи Рейки; Тибетско Рейки; Каруна Рейки, Reiki de Atlantida; Рейки на парите;Теате; Magnified Healing®; Ama Deus; Кристалотерапия; Нумерология; Кабаш, Трансперсонална психология, Регресионна терапия.

Предлага и дистанционна форма на обучение в споменатите курсовете по Интернет в платформите  ZOOM; Viber; Skype; Messenger.

Провежда индивидуални енерговибрационни консултации и регресионна терапия по метода на медитативното пренасяне в минали животи.

Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.

Автор на книгите „ИЗИС СЕЙКИМ. ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО”- 2006 г. , „СЕЙКИМ-ЕНЕРГИЯ НА ЖИВАТА СВЕТЛИНА” -2012 г. и „КРИСТАЛИТА И ТЕХНИТЕ ТЕРАПЕВТИЧНИ СВОЙСТВА” – 2015 на издателство КИБЕЯ.

Основоположник на Българска Асоциация по Сейким.

Основател на клуба за медитации „Хармония и Светлина”, който има прояви в различни градове на България. Води лечебни медитации и по Интернет.

Председател на „Център по интердисциплинарно обучение”. Създател и ръководител на Академия на мистериите „Мадара” с филиали в Бразилия и Македония.

Директор на електронно издание Езотеричен вестник „Хармония и Светлина”.

Съорганизатор на Алтернативна Научна Конференция – „Езотерика и духовност-живот в новото измерение”,която се провежда ежегодно в град Шумен от 2011 година.

Води телевизионни и радио предавания в областта на езотериката и мистиката.

Професионален пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание. Води групови и индивидуални духовни екскурзии по мистични и енергийни маршрути.

следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.