КАБАШ, ДРЕВНО ЕГИПЕТСКО УЧЕНИЕ. МАГИЯ И МЪДРОСТ НА ЖРЕЦИТЕ НА ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

КАБАШ обхваща знанието за човека на всички нива; връзката му със звездите, срещата с душата му, с неговата Ка. Познанието Кабаш е смятано за „мъдростта на звездите“, тъй като според древните египтяни идва от светове, по-напреднали от нашия, които са ни предавали знанията си в далечни времена.

КАБАШ всъщност е изначалната Кабала.

КАБАШ   е древно философско учение, което всъщност е изначалната Кабала. Мъдростта, която носи е свързана с лечението на човешкото същество. Учението е създадено от древните египтяни. То е връзката с божествените вибрации за постигане на хармония.

Дабрака е дума идваща от нашата Ка, или по-скоро, това е нейното послание.

Самата Дабрака е езикът на душата, езикът на духа. Тя ни укрепва отвътре и ни дава невероятна енергия, която можем да развием в различни аспекти на живота. Като форма на духовно извисяване, това е извън всяка религия. Чрез Дабрака навлизаме в състояние на голяма дълбочина, което понякога се превръща в екстаз, почти в транс. Ако практикуваме със страст, с вяра и с голяма интеграция, ще имаме резултатите, които търсим. Ако просто я ментализираме, тя няма да отговори на нашите цели.

Думите, които отговарят на Dabraká, принадлежат на език, който не можем да разберем или преведем чрез ума, само душата е в състояние да ги разбере. За да постигнем интеграция с тях, трябва да се освободим от всички светски мисли, за да достигнем до душата.

В древността за да се получи достъп до изучаването на Кабаш, е било необходимо да се премине през сериозни тестове, тъй като познанието е било тайно и се е преподавало само на онези, които показвали голяма честност и призвание да служат. Малко са били посветените в Кабаш. Само онези, които са били избрани.

За обикновените хора на разположение е било учението НЕФЕРИШ-Интегрален натурализъм. Нефериш в своята същност е да открием пътя си. Това е първо среща със себе си, с твоето “иш”, и твоето  “ане” и след това среща с Бог. „Иш“ е „Съм“ или „Същност“. „Ане“ е мистичното „Аз“. Ако човек няма досег със своята истина, той винаги ще носи бремето на депресията, на несъгласието със себе си и ще живее в постоянно търсене и безпокойство. Нефериш представлява цяла мъдрост, знание как да се научим да живеем. Освен че е „естествен” начин на живот, това е и енергийна практика, базирана на Дабраките. Те действат върху ума и духа ни, за да сме добре, да ни излекуват, така че вместо да имаме отрицателна енергия, която ни тласка към унищожение, да имаме положителна сила, която по същество е благородството на човека. С Дабраките ние използваме ума и духа си за наше добро и за доброто на другите.

Божествените същности Тот и Хор благославят фараона с безсмъртие, като му предават дъха на живота.

Обобщавайки, КАБАШ   е древно философско учение, което всъщност е изначалната Кабала. Мъдростта, която носи е свързана с лечението на човешкото същество. Създадено е от древните египтяни. То е връзката с божествените вибрации за постигане на хармония. В Кабаш, най-важна част са медитациите ДАБРАКА. Те са мантри за хармонизиране и лекуване. Това учение съдържа в себе си древната магия на Йерофантите-жреци, с познание за медицина, мистични практики, чувственост. Кабаш живее във всяка Дабракá. Тези медитации ни помагат да си трансформираме живота за повече успех и хармония, за достигане на целите си.

ДО НАС СА ДОСТИГНАЛИ 37 ДАБРАКИ. ЕТО НЯКОИ ОТ ТЯХ:

 • СРЕЩА С НАШАТА ДУША – Когато човек започне да говори на душата, все едно говори на Бог. Бог е дал на хората душа, за да могат да общуват с Него, дал им е дъх на живот на всеки един, за да могат да Го почувстват.  Първата стъпка към мистицизма е тази, комуникация с душата.
 •  ХАРМОНИЯ, ИНТЕГРАЦИЯ И КОМУНИКАЦИЯ-Често е трудно да поддържаме добри отношения с хората, които обичаме и с които живеем. С тази Dabraká можем да намерим желаната хармония.
 • ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И ХУМАНИЗЪМ -Дабрака, която ни помага да станем по-човечни. Понякога се чувстваме егоисти и се борим да променим тази ситуация, но не можем. Ние се стремим да бъдем различни и въпреки това се проваляме.
 • СРЕЩА С ТРАНСЦЕНДЕНТАЛНОТО – Как можем да „виждаме“ това, което не виждаме, да „чуваме“ това, което не чуваме? Как да развием сетивата, за да улавяме това, което е извън нашия разум и нашето разбиране?
 • ДА ОТКРИЕМ НАШАТА МИСИЯ – Как да намерим пътя си към светлината? Как да разберем дали сме на пътя на съдбата си. Как да открием своята мисия и да намерим себе си?
 • ЖИЗНЕНА СИЛА И МЛАДОСТ – Когато човек достигне определена възраст, той започва да се съмнява и тогава също започва да се чувства несигурен. Страхува се, защото чувства, че краят му е близо, а преди това се чувства крехък. Физически той вече не е същият, няма енергията която е имал преди. Това усещане което започва да носи  в себе си е следствие несигурност в много области от живота му. Когато започва да оставя нещата настрана, тъй като не може да ги постигне, той започва да мисли и да чувства, че е загубил нещо по пътя. Загубил е младостта и жизнеността си. С тази дабрака преодоляваме отрицателните заряди, които носим в себе си и си връщаме оптимизма и вярата.
 • НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА НЕГАТИВИЗМА
 • УСПЕХ В МАТЕРИАЛЕН ПЛАН
 • КОМПУЛСИВНО ЯДЕНЕ ПРИ ТРЕВОЖНОСТ
 • ЗА СПРАВЯНЕ СЪС СТРЕСА……
 • ОТКРИВАНЕ НА ЧОВЕКА С КОГОТО СМЕ СВЪРЗАНИ ПО СЪДБА
 • ЗДРАВЕ
 • ИНТЕРГИРАНЕ СЪС СЛЪНЦЕТО……
 • И ОЩЕ 24 ДАБРАКИ, които ни помагат да трансформираме живота си в посока, в която искаме.

С това древно познание КАБАШ, можете да се запознаете, като изкарате курс при мен https://www.facebook.com/ElyZangelmi/ в Академия на Мистериите ©

Конкретна информация за предстоящ ОНЛАЙН КУРС КАБАШ можете да открието ето тук https://www.facebook.com/elissaveta.alexandrova/ Или през WathsApp , Viber на 0895950230

Можете да следите предавания на живо в моя профил във ФБ относно тази магическа древна сестема КАБАШ.

СЛЕДЕТЕ И ДРУГИ МОИ КУРСОВЕ на https://elyzangelmi.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Автор
популярни
следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.