ПИТАГОРОВА НУМЕРОЛОГИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ

ПИТАГОРОВА НУМЕРОЛОГИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Описание

Питагор е историческа личност. Животът му е доста неясен и оспорван, обвит от мистичност, така като се случва с всяко просветлено същество. Групи от учени историци имат различни хипотези за живота му, поради факта, че нищо не е намерено, което би било написано от Питагор. В науката и до днес има спор за неговата фигура. Историците съобщават само, че откритията и ученията му са били предадени от неговите ученици, от които най-известният е Аристотел.

Според историците неговите ученици, след смъртта или изчезването на Питагор, предали на света питагорейското знание.

Известно е от историците, че Питагор е разработил проучвания в няколко области: Нумерология, Астрология, Астрономия, Изкуство, Езотерика, Религия, Математика.

Питагор е бил Мъдър човек. Учител. Нумеролог. Астролог.Творец. Математик. Езотерик и философ. Човек, осветен от мъдрост и надарен с научна точност.

Неговите открития в Нумерологията екстраполират наличните по това време знания.

Питагор е признат от историците за създател на Нумерологията. Исторически на Питагор се приписва научната компилация на числата и доказаните им влияния върху човешкия живот, както и разработването на техники за формулиране на рождената нумерологична карта. Питагор свързва човешката същност с числата, давайки на числата човешки характеристики и разработва механизми за изработване на схема за разбиране на тези числени влияния в хода на човешкия живот на планетата Земя.

Какво дава курса

Курсът дава познания за истинската същност на всеки един. За това коя е мисията ни в живота. Кои са предизвикателствата, които трябва да преодолеем и как да ги неутрализираме, за да не ни препъват в живота. Какви подаръци е приготвила Вселената за всеки един, според Рождената му Нумерологична Карта. Кои са циклите в живота ни и с каква вибрация, и какво трябва да преживеем и научим.

Обучител

Елисавета Зенгелми

Запиши курс

„Защо това се случва/случило?”, ”Кой съм аз, Кой е той(тя)?”, „Връзката ми с този човек ще бъде ли хармонична или не?“, ”Коя е най-подходящата професия за мен или детето ми?”

Ели Зенгелми

Още в курса

Какви са положителните  и отрицателните характеристики на числата от Едно до Девет, както и на така наречените Царски числа – Единадесет и Двадесет и две.

Имаме ли специален подарък от Вселената, която ни поднася енергията на т.нар. Ново раждане или прераждане.

Как да изчислим всички четиринадесет числа, които определят пълната нумерологична карта на всеки един.

Какви отговори още можем да научим от използването на Питагоровата нумерология, като например „Защо това се случва/случило?”, ”Кой съм аз, Кой е той(тя)?”,  „Връзката ми с този човек ще бъде ли хармонична или не?“, ”Коя е най-подходящата професия за мен или детето ми?”, „ Кога е най подходящо да регистрирам нова фирма?“, Този човек подходящ партньор ли е за съвместен бизнес?“ и още много други отговори, които вълнуват всеки един.

 Питагоровата нумерология също така дава отговор какво е това духовност и как да бъде практикувана.

След завършване на курса можем да пресмятаме и създаваме нумерологични карти не само на себе си, но и на наши близки, приятели, познати и на всеки, който би ни потърсил за помощ да опознае себе си чрез вибрациите на числата.

Освен полезен курсът е и забавен, и много интересен!

Провери за предстоящ курс в моята ФБ страница тук.

следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.