КАБАШ

КАБАШ

От Кабала до Кабаш

МАГИЯ И МЪДРОСТ НА ЖРЕЦИТЕ НА ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

Мистичната практика на Древен Египет достига до наши дни благодарение на Роланд, който е уругвайски учен и мистик.

Дабраките, мистичната практика на жреците на Древен Египет, са били преподавани от Роланд, за да помогнат в живота ни, осветявайки умовете ни и смекчавайки сърцата ни. Когато се докоснем до тях и се научим да ги използваме ние можем успешно да реализираме съдбата си и човешкия си потенциал.

Тази древна мъдрост, изгубена във времето, е била възстановена благодарение на духовното богатство на този велик хуманист.

Кабаш обхваща знанието за човека на всички нива; връзката му със звездите, срещата с душата му, с неговата Ка. ”

Познанието Кабаш е смятано за „мъдростта на звездите“, тъй като според древните египтяни идва от светове, по-напреднали от нашия, които са ни предавали знанията си в далечни времена.

За да получите достъп до изучаването на Кабаш, е било необходимо да преминете сериозни тестове, тъй като познанието е било тайно и се е преподавало само на онези, които показали голяма честност и призвание да служат.

Йерофантите са завършвали училището на Птах Отеп. То от своя страна е вдъхновено от учението на Тот, наричан от гърците Хермес, особено по отношение на неговите морални принципи, пълни с хуманизъм.

Обучител

Елисавета Зенгелми

Мастер

Запиши курс

Ако човек няма досег със своята истина, той винаги ще носи бремето на депресията, на несъгласието със себе си и ще живее в постоянно търсене и безпокойство.

Ели Зенгелми

НЕФЕРИШ-Интегрален натуризъм

 

Нефериш, по същество, представлява цяла мъдрост, знание как да се научим да живеем.

Освен че е „естествен” начин на живот, това е и енергийна практика, базирана на Дабраките. Те действат върху ума и духа ни, за да сме добре, да ни излекуват, така че вместо да имаме отрицателна енергия, която ни тласка към унищожение, да имаме положителна сила, която по същество е благородството на човека. С Дабраките ние използваме ума и духа си за наше добро и за доброто на другите.

Дабрака е дума идваща от нашата Ка, или по-скоро, това е нейното послание.

Самата Дабрака е езикът на душата, езикът на духа. Тя ни укрепва отвътре и ни дава невероятна енергия, която можем да развием в различни аспекти на живота. Като форма на духовно извисяване, това е извън всяка религия. Чрез Дабрака навлизаме в състояние на голяма дълбочина, което понякога се превръща в екстаз, почти в транс. Ако практикуваме със страст, с вяра и с голяма интеграция, ще имаме резултатите, които търсим. Ако просто я ментализираме, тя няма да отговори на нашите цели.

Думите, които отговарят на Dabraká, принадлежат на език, който не можем да разберем или преведем чрез ума, само душата е в състояние да ги разбере. За да постигнем интеграция с тях, трябва да се освободим от всички светски мисли, за да достигнем до душата.

Думите, които отговарят на Dabraká, принадлежат на език, който не можем да разберем или преведем чрез ума, само душата е в състояние да ги разбере. За да постигнем интеграция с тях, трябва да се освободим от всички светски мисли, за да достигнем до душата.

Нефериш в своята същност е да открием пътя си. Това е първо среща със себе си, с твоето “иш”, и твоето “ане” и след това среща с Бог. „Иш“ е „Съм“ или „Същност“. „Ане“ е мистичното „Аз“.

Ако човек няма досег със своята истина, той винаги ще носи бремето на депресията, на несъгласието със себе си и ще живее в постоянно търсене и безпокойство.

ОБОБЩЕНИЕ

КАБАШ е древно философско учение, което всъщност е изначалната Кабала. Мъдростта, която носи е свързана с лечението на човешкото същество. Създадено е от древните египтяни. То е връзката с божествените вибрации за постигане на хармония.

В Кабаш, най-важна част са медитациите ДАБРАКА. Те са мантри за хармонизиране и лекуване. Това познание съдържа в себе си древната магия на Йерофантите-жреци, с познание за медицина, мистични практики, чувственост. Кабаш живее във всяка Дабракá. Тези медитации ни помагат да си трансформираме живота за повече успех и хармония, за достигане на целите си.

ДО НАС СА ДОСТИГНАЛИ 37 ДАБРАКИ (Мантри). Ето върху какво въздействат някои от тях:

  • СРЕЩАТА С НАШАТА ДУША
  • ХАРМОНИЯ, ИНТЕГРАЦИЯ И КОМУНИКАЦИЯ Често е трудно да поддържаме добри отношения с хората, които обичаме и с които живеем. С тази Dabraká можем да намерим желаната хармония.
  • ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И ХУМАНИЗЪМ – Мантра, която ни помага да станем по-човечни. Понякога чувстваме егоисти и се борим да променим тази ситуация, но не можем. Ние се стремим да бъдем различни и въпреки това се проваляме.
  • СРЕЩА С ТРАНСЦЕНДЕНТАЛНОТО – Как можем да „виждаме“ това, което не виждаме, „чуваме“ това, което не чуваме? Как да развием сетивата, за да улавяме това, което е извън нашия разум и нашето разбиране?
  • ДА ОТКРИЕМ НАШАТА МИСИЯ – Как да намерим пътя си към светлината? Как да разберем дали сме на пътя на съдбата си. Как да открием своята мисия и да намерим себе си?
  • ЖИЗНЕНА СИЛА И МЛАДОСТ – Да възвърнем младостта си.
  • ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ МАГИИ И ВЪНШНИ ВМЕШАТЕЛСТВА.

Мистичната древна наука Кабаш живее във всяка Дабрака – мистична дума с която можем да достигнем до информация, за еволюцията на нашето прераждане.

Кабаш е диалог на Духа с нашата Душа или езика на нашата Душа.
Чрез всяка Дабрака се създава енергия необходима за развитието на човека.
Есенцията на Енергията на Дабрака се намира в комбинацията на буквите отговарящи на божествените числа с които Бог твори Света.

Тя лекува и хармонизира.

Провери за предстоящ курс в моята ФБ страница тук.

следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.