Изис Сейким

КАКВО Е ИЗИС СЕЙКИМ

Описание

Лечебната система Изис Сейким е клон на Сейким и е създадена от Мери Шау и Рут Мейс в Австралия. Рут Мейс  получава свещените символи при спонтанно канализиране на енергията от самата Изис (Богинята Изида). Смята се, че Изида е пазителка на тази свещена енергия и затова по време на лечебен сеанс с енергията Изис Сейким се отправят молитви и мантри към нея, за да лекува чрез нас.

Митология

В древноегипетската митология Изида е почитана като богиня на магията и медицината. Тази която лекува и съживява мъртвите. Тази , която спасява човечеството от страдания. Дарителка на Божествената Милост и Любов. Сестра и съпруга на Озирис, използва цялата си магическа сила, за да го възкреси, когато е убит и нарязан на късове от брат си Сет, узурпатор на трона. От връзката им се ражда Хор, който отвежда баща си в царството на сенките и си възвръща трона полагащ му се по право. В тези три божества – Озирис, Изис и Хор е заложена идеята за свещената троица – Бог Баща, Богиня Майка и Сина.

Богиня на мистериите, Изида е представена много пъти с непрозрачно було на лицето. На нейният храм в Египет е написано “Аз съм това, което е било, което е и което ще бъде, и няма смъртен, който да е повдигнал булото ми криещо моята божествена същност от човешките очи.” В последните години обаче човечеството повдигна леко единият край на това було….

Едва ли някой Бог или Богиня в древността са били толкова почитани, колкото Изида. По-късно, когато богинята потъва в забвение “Тази Която Има Много Имена” просъществува в образа на Дева Мария. Тя от своя страна приема много от функциите, които Изида е изпълнявала в древността. И двете “слушат воплите на човечеството” и са “лечителки на страданията на света”. Изида е Дева Мария, Богинята на Природата, “Жената облечена в Слънце” в страната Chemi (Египет).

Изида е богиня на ефирното царство и Господарка на Земята и нейната власт се разпростира над  Земята и  Небето. Тя господства както над тревите, билките, растежа на житото и животните, така и над всичко което принадлежи на по-ефирните измерения. Тя е връзката между материалния свят на хората и светът на Боговете.

В произхода  си Изида не се различава от същността на Слънцето и е проява на Божественото Състрадание. Тя е надежда и мъдрост.

Самата Изида казва – “ Ще посветя човечеството в мистериите. Ще го науча да почита  Боговете и да създава храмове”. Ако анализираме казаното ще видим, че това са действия на Божественото Слънце, свързани със създаването на човечеството, като не е възможно да разглеждаме Богът Слънце отделно от Богинята Изида. Казано е в един от химните възхваляващи Ра: “Ти, всъщност си Изида”. Когато Изида благославя човешкия род, Бог Ра е, който го благославя. “Почит на Ра, възхвала на СЕКХЕМ”.

Изис Сейким инструктор

Елисавета Зенгелми

Мастер

Запиши курс по Изис Сейким

Запазете Вашето място

Почит на Ра, възхвала на СЕКХЕМ

Ра

ПРЕЧИСТВАНЕ С ЕНЕРГИЯТА СЕЙКИМ/ИЗИС СЕЙКИМ И РЕАКЦИИ НА ОРГАНИЗМА.

Болестта е състояние на дисхармония, а здравето е състояние на цялостна хармония.

При лечебен сеанс с енергиите Сейким/Изис Сейким настъпва процес на хармонизиране в телата ни (физическо , емоционално, ментално, етс). С помощта на лечителя, който е само проводник на тези енергии, започва изчистване на натрупаните излишества и заменянето им с лечебна енергия. С други думи физическите, емоционални, ментални и духовни “токсини” намиращи се в тялото ни са отстранени и заменени с енергии получени от свещените символи. Започва процес на пречистване, хармонизиране и в последствие оздравяване на болния орган и организма като цяло.

В процеса на прочистване и хармонизиране могат да се появят симптоми и реакции, които са част от него, като например: чувство за отпадналост, леко неразположение, световъртеж, изпотявания, разстройство, болки в гърлото, нарушаване на съня, както и някои странни усещания.

В емоционалната картина също могат да настъпят промени, като чувството, че “нищо не ни върви”, депресия, повишена раздразнителност или нетърпимост. Понякога възникват натрапчиви мисли свързани с наши минали действия или преживявания.

Всички тези реакции са временни и са част от пречистващият, лечебен процес. След определено време отзвучават и се заместват от чувството на спокойствие, вътрешна радост и хармония. Това състояние се разпростира не само върху физическото тяло, но и върху ефирните тела.

За различните индивиди периода на изчистване е различен. За някои е по-кратък, а за други по-дълъг. Някои пациенти имат по-бурни реакции, а други по-слаби. Всичко зависи от количеството и “възрастта” на акумулираната енергия в телата, както и от количеството и силата на лечебната енергия, пренесена в пациента. Значение оказва и нивото на духовното му развитие.

Всичко описано по-горе се отнася и за  сеансите на иницииране в свещените енергии. Сейким/Изис Сейким. В този случай учениците (последователите) преминават през подобни процеси на изчистване и изпитват “неща” които до този момент са били непознати за съзнанието им. В много случаи в момента на иницииране (хармонизиране) се получават просветления, “съобщения”, “спомени от минали съществувания” и др. подобни. Периодът на пречистване е индивидуален и зависи много от това на кое ниво се извършва инициирането. Много е важно да бъде спазен този период преди да се започне работа със символите при лечение на други хора. Тези които завършват мастерско (учителско) ниво трябва да бъдат още по-стриктни в спазването на изчистващия период.

Слагане на символи на себе си в този период ускорява доста процеса на пречистване и хармонизиране на ученика (последователя).

Реакциите описани по-горе са напълно нормални и не са причина за безпокойство. Те произлизат от срещата на енергията в нашето тяло и високочестотната светлинна енергия на Секхем / Сейким / Изис Сейким, която трансформира и повдига нашите енергии. Евентуалните неразположения, които могат да бъдат изпитани са “енергийни модели” настанили се в нашето подсъзнание, които “изплуват” за да бъдат изчистени и заменени с хармония. Това е моментът в който ние отново ставаме отговорни за себе си и взимаме в свои ръце съдбата си за да я изковем такава, каквато пожелаем.

ISIS
както ни учи мъдростта на кахуните

“IKE KALA MAKIA MANAWA”

IKE             Светът е такъв какъвто мислим , че е.

KALA          Няма граници, всичко е възможно.

MAKIA        Накъдето насочиш вниманието си натам се отправя твоята енергия.

MANAWA Твоят момент на СИЛА е сега.

СЕЙКИМ

1-во Ниво 2-ро Ниво 3-то Ниво 4-то Ниво

ИЗИС СЕЙКИМ

1-во Ниво 2-ро Ниво 3-то Ниво

семинари

КУРСОВЕ ПО ИЗИС СЕЙКИМ

Запознаване с различни системи и методи на Изис Сейким и използване на същата енергия.

Обобщение

ИЗИС СЕЙКИМ е една система чрез която достигаме до най-високите енергийни вибрации на Света (от 6 ниво нагоре) и разрешава канализирането на тези честоти за лечение и хармонизиране на човешкото същество във всичките му тела. Чрез Енергията Изис Сейким е възможно директен контакт с нашето Висше Аз и лечение на ниво Душа и Монада.

Сейким/Изис Сейким е лечение, което въздейства на всички тела: физическо, емоционално, ментално, духовно, будическо, атмическо и монадно.

Отварянето и разширяването на енергийните канали, довежда до развиването на ясновидство, телепатия, съзнателно астрално проектиране и други способности. Сейким енергията работи също за свързване със сърдечната чакра на Земята, активиране на светлиното тяло и свързване с Първичният Енергиен Източник.

Един 20 минутен сеанс на Сейким/Изис Сейким, отговаря на двучасов сеанс Рейки.

Енергията Сейким е: много силна; много финна; лекува на клетъчно ниво; хармонизира; пречиства и освобождава енергийни блокажи и токсини; освобождава условности от минали прераждания; увеличава духовността и може да бъде съхранявана в Световната Космическа Банка.

Пълно ръководство за лечебната система Изис Сейким можете да намерите и закупите в книжарниците или ТУК

Провери за предстоящ курс в моята ФБ страница тук.

следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.