История

патрик зигер

Всеобщата любов е начинът за изцеление със сърцето

„Духовното ни сърце е в основата на нашето същество и там душата се свързва с емоционалното и физическото ни тяло. Вселюбовта е преживяването на единственото сърце, което ни свързва с „всичко“ на творението. Именно чрез божественото съживяване на вселюбовта ние започваме да обичаме всички аспекти на това, което сме, и влизаме в състояние на повторно обединение не само със себе си, но и с цялото творение.“

подробно

Историята на Партик Зиглер

През 1980 година Патрик Зиглер, тогавашен представител на Американската Организация за Мир по Света, в едно свое пътуване до Египет пренощувал в голямата пирамида в Гиза. Там той получил посвещение (спонтанна иницияция) от върховни създания, принадлежащи към енергийни нива с много високи вибрации. Едно от нещата, които преживял при самото посвещение, било чувството за изпълване на тялото му със синя светлина, която по-късно се променила във всички цветове на дъгата, тъй като електромагнитните вълни с които бил облъчен се променили до всички универсални честоти. Сърдечната му чакра се уголемила и заляла с енергийното си трептене цялото му същество. В същото време протекъл процес на разширяване на всички чакри, докато той изпаднал в състояние на медитиране, видял неща, за които никога не бил допуснал, че съществуват.

След време, вече в Кайро, се срещнал и гостувал на един Учител (Brahani) на тамошната суфистка школа. Този Учител го научил как да работи с енергията наречена SEICHIM (Сейким, Сейчим), много използвана в далечното и светло минало на Египет, и по-късно разпространена и използвана при древните и високонапреднали лечения и практики в Индия, Судан, Тибет. Патрик прекарал един дълъг период с този Учител, който го обучил и предал древни знания за тази енергия, и по-късно пътувал до Судан, Египет, Тибет и Индия за да ги обогати. По това време той влязъл във връзка чрез една жена медиум, с духa на един древен мъдрец , който се представил като Марат. От него получил знания как да работи с тази енергия и как да ползва умението, което придобил.

В началото Патрик работел с 11 свещенни символа и с течение на годините, работейки и медитирайки , канализирал и други символи. В момента тази лечебна система разполага с над 20 свещенни символа, като техния брой непрекъснато се увеличава.

Патрик Зиглер е личност с широки виждания и вярва в силата на всеки индивид, затова разрешава на всички Учители , които той е посветил да работят и развиват системата вслушвайки се в интуицията си и гласът на Висшето Аз. Поради тази причина бихме могли да кажем, че SEICHIM е една отворена система и през годините много от неговите ученици и в последствие Учители са направили промени и допълнения към оргиналната система, което води до вариации в техниките и имената дадени на системата:Seichim; Sekhem-Isis Seichim-Reiki(SSR) и пр.

Много е важно да проумеем, че произхода на всички и всичко е един и същ и е неразделна част от самият Генератор на Първичната Енергия.

Мастер Ели Зенгелми
същност

Сейким нива

Обучението в системата Сейким се извършва в 4 нива

Сейким І Ниво

Сейким ІІ Ниво

Сейким ІІI Ниво

Мастер Сейким

основополагане

Създателят на системата Seichim

Патрик Зиглер е създател на системата Seichim, а сътрудничката му Дайян Шумейкър на системата SSR (Sekhem – Seichim – Reiki), която е допълнение към основната система. Дайян Шумейкър е авторка на първата издадена книга за Сейким (ALL LOVE 1999). През 1992/93 Съмърфилд (една от първите ученички на Патрик) започва да преподава Сейким в Австралия и системата се разпространява по целия свят. Рут Майс и Мери Шау създават най-известната и разпространена система Isis Seichim. През 2002 година Елисавета Зангелми започва да преподава за първи път в България познанията в системата Сейким. През 2006 година излиза нейната книга „Изис Сейким” на издателство Кибеа , а през 2012 година излиза и втората й книга „Сейким”. Енергия на живата светлина” на същото издателство.

В последните години Патрик се е отдал изключително на изучаването и канализирането на енергията SKHM.Към момента единствените семинарите,които провежда са ALL LOVE.

СЕЙКИМ – ССР – ИЗИС СЕЙКИМ

ДИНАМИЧНО РАЗВИТИЕ НА СИСТЕМАТА СЕЙКИМ

След преоткриването на лечебната енергия Патрик Зиглер я нарича Сейким. Това име той получава от Марат. В следващите години от 1983 до 1999 П. Зиглер използва различни наименования на лечебната система, като SKHM, Sekhem, Seichim e Seichim. В последните години той се установява на термина SKHM.

Сейким или СКХМ достига до най-високите вибрации от нашия свят (от 6-то измерение нагоре) и дава възможност за канализиране на високочестотни енергии за лечение и хармонизиране на човешкото същество във всичките му тела.

Чрез енергията Сейким е възможен директен контакт с нашия Върховен Аз и изцеление на ниво Душа и Монада. С енергията Сейким се работи върху всички тела – физическо, емоционално, ментално, духовно, будическо, атмическо и монадно. Лечението се извършве чрез ръцете, като се използват свещенни символи и техники за телепатия и просветление.

Сейким прочиства всички енергийни канали на индивида, като по този начин му дава възможност да почувства всичките си тела и да използва целият си човешки потенциал за излекуването си.

Постепенното разширяване и прочистване на енергийните канали развива способностите ни за ясновидство, телепатия, съзнателно астрално проектиране и още много други способности.

Сейким работи за: създаване на връзка със сърдечната чакра на Земята; активиране на светлинното ни тяло; свързването ни с първоизточника – Божественото Начало или Цялата Любов –All Love.

Енегрията Сейким е много мощна и в същото време нежна е ефирна. Лекува на клетъчно ниво, хармонизира , преобразува енергийните вибрации, изчиства блокажи, токсини, освобождава от страдания. Създава благоденствие и увеличава духовността. Освобождава от кармични натрупвания от минали прераждания.

Предполага се, че Сейким/СКХМ е позната още от времето на Атлантида и съществуват регистри за използването на енергията от египтяните и маите.

Системата Изис Сейким, се изучават в три нива, като в третото ниво ученикът се обучава за Учител-Майстор (Teacher-Master), което му дава възможност да провежда семинари и синтонизира нови ученици.

Духовни линии

СЕЙКИМ – ИЗИС СЕЙКИМ

СЕЙКИМ – ИЗИС СЕЙКИМ
ПИРАМИДА – МАРАТ – ШЕЙХ МОХАМЕД
ПАТРИК ЗИГЛЕР
ТОМ СИЙМАН
ФЕНИКС САМЪРФИЙЛД
РУТ МЕЙС
ПАТРИСИЯ СТИВЪНС
РЕЖИНА ПЕРЕЙРА
ЕЛИСАВЕТА АЛЕКСАНДРОВА

СЕКХЕМ – ССР

ПИРАМИДА – МАРАТ – ШЕЙХ МОХАМЕД
ПАТРИК ЗИГЛЕР
ДАЯН ШУМЕЙКЪР
ЖОАНИТА МОЛИНА
ЕЛИСАВЕТА АЛЕКСАНДРОВА

СЕЙКИМ – СКХМ

ПИРАМИДА – МАРАТ – ШЕЙХ МОХАМЕД
ПАТРИК ЗИГЛЕР
ТОМ СИЙМАН
ФЕНИКС САМЪРФИЙЛД
САНДРА КОП
ЛИЛИАН КИЛГАЛЕН ШЕНК
ЖОАНИТА МОЛИНА
ЕЛИСАВЕТА АЛЕКСАНДРОВА

SKHM – ALL LOVE

ПАТРИК ЗИГЛЕР
ЕЛИСАВЕТА АЛЕКСАНДРОВА
следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.