Практика „Трансформиращата Сила на Любовта“

КАКВО Е Практика „Трансформиращата Сила на Любовта“

В семинара „Трансформиращата Сила на Любовта“  или „Всичко е любов“ ще усетиш каква трансформираща енергия има Любовта. Това ще ти помогне да осъзнаеш, осмислиш и отключиш любов към себе си и към света. Ще получиш вътрешно озаряване и осъзнаване кой си всъщност. Ще си припомниш каква е твоята мисия тук на Земята.

По време на нашата среща ще направиш медитативни практики,  техники за дишане и потапяне в информационното поле, за да навлезеш в дълбоки енергийни процеси. Тези процеси освобождават стари травми, кармични връзки, страхове и всичко онова, което вече не ти е нужно. Дават ти нова гледна точка, нова посока, нова мотивация за успех в живота.

В резултат на практиките ще постигнеш самоусъвършенстване, пред теб ще се отворят нови възможности, което ще ти даде свежи сили и желание за реализация и успех. Освен това, ще се освободиш от стари кармични модели на поведение, а това ще повлияе благоприятно на хармонизирането на отношенията с близките, дори и с тези, които вече не са между нас, което е от значение, за да имаш благоденствие във всички аспекти на живота. Някак неусетно разбирателството и обичта между партньорите и членовете на семейството ще се възстанови.

Всичко е любов 2

По време на семинара ще се научиш да усещаш реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство както във Вселената, така и в твоето тяло. Когато го изпълниш с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Ако в тялото ти има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, като омраза, болка, гняв и т.н., енергията на „Всичко е Любов“ ще  “измести” другата и ще направи място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ти същество. Като си намери място в твоята енергийна система, тя ти помага да се освободиш от другата енергия, която не е на  любовта. Често това води и до освобождаване от травми, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които не са в хармония с ЛЮБОВТА и пречат на качеството ти на живот.

Във ВСИЧКО Е ЛЮБОВ не се работи с “блокажи” или “травми”, това не е основното в тези практики. Целта на семинара е да се свържеш с „Източника“, но за да се случи това, трябва да настъпят енергийни освобождавания. Процесът на свързване може да продължи дни, седмици, месеци или дори години. Зависи от теб, и от твоето желанието да “пуснеш” другите енергии, за да освободиш място за енергията на ЛЮБОВТА в своята енергийна система.

Вашият инструктор

Елисавета Зенгелми

Мастер

Записване за практика

Запазете Вашето място

Целта на семинара е да се свържеш с „Източника“

Мастер Ели Зенгелми

Въпроси и отговори

По какво ще познаеш, че си се свързал с Източника?

Когато влезеш в контакт с енергията на ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, ти чувстваш връзката с НЕЯ. Обзема те усещане за покой и щастие и усещаш как сърцето ти се “изпълва” с любов, сякаш пускаш “корени” в земята.

За кого е подходящ семинарът „Всичко е любов“?

Практиките и техниките във „Всичко е любов“ или „Трансформиращата Сила на Любовта“

са подходящи за всеки, който се намира на кръстопът и му предстои да вземе важно решение; има лоши взаимоотношенията с околните; усеща постоянен стрес; терзаят го съмнения дали ще се справи със ситуациите в живота; има нужда да намери вътрешен баланс и спокойствие.

Какво ти е необходимо, за да се включиш в семинара?

Желанието да се освободиш от целия „товар”, който носиш през времето на преражданията и сегашното си съществуване. Нагласата да приемеш новите-стари енергии на Вечната Любов и да се съединиш с Цялото завинаги. Да „разпознаеш” своята велика Същност и да я приемеш с цялата си душа. Осмелиш ли се да го направиш, те очакват невероятно красиви мигове на съединение с Баща/Майка творци на нашия Свят.

Всичко е любов 3
следете моите събития в

КАЛЕНДАР

Предлагам обучения, семинари, сеанси и организирани екскурзии.