Зарежда Събития

« Всички събития

  • Това събитие е минало.

24.09.2022 Пловдив – РЕГРЕСИОННИ СЕАНСИ

24.09.2022

80,00лв.

На 24.09.22 в Център „Делфи“ в Пловдив https://delphi.bg/ Регресионни сеанси (Регресия) с мен Ели Зангелми.

Реинкарнация Обща визия

При желание от ваша страна бихте могли да се подложите и на Прогресия.

Всеки сеанс е с продължителност от около 2 часа. За да участвате е нужно да се запишете предварително,тъй като в рамките на един ден местата са ограничени. Записванията могат да се направят при: 1) мен на GSM/ Viber/ WastApp 00359895950230 , на лично съобщение във ФБ https://www.facebook.com/elissaveta.alexandrova/ или на ely@elyzangelmi.com   2)  Също и в Център „Делфи“.

Записването ви е валидно, когато внесете 50% капаро от стойността на сеанса. Така ще си осигурите запазен час.

ОБОБЩЕНО:

Къде? Център „Делфи“, Пловдив https://delphi.bg/   или https://www.facebook.com/centerDelfi/

Кога? 24.09.2022 , събота

Избор на час: 09:00; 11:00; 13:30; 15:30; 17:30.

Такса? 80,00 лв

Запазване на час? 1)  GSM/ Viber/ WastApp 00359895950230 , на лично съобщение във ФБ https://www.facebook.com/elissaveta.alexandrova/ или на ely@elyzangelmi.com  2) Център „Делфи“.

Сметка за вноска на таксата? СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЛИЦА.

Регресионен сеан се провежда по две причини. 1- за подобрване на здравето. 2- за да си отговорим на въпроса „защо едни и същи събития се повтарят в моя живот“ или „каква е връзката ми с даден човек в този живот“.

Регресията е спомен, който възстановяваме. Тя е връщане в миналото. Когато върнем спомените си от детството или от младежкия си период ние също се връщаме в миналото.

Регресията или регресионната терапия се използват за да достигнем до някой наш минал живот или животи в които сме били реинкарнирани.

Глаголът „реинкарнаре” означава – душата отново влиза в плът. Re – отново; in – в; carne –плът.

Съществителното „реинкарнацио” – означава прераждане. А глаголът „инкарнаре” или инкарнация означава – душата влиза за първи път.

Основната концепция на реинкарнацията е че в действия, думи и мисли трябва да се слеем с любовта. Тогава цикълът от реинкарнации се затваря, а ние продължаваме да учим за любовта и божествените закони във висшите измерения до тогава,докато се слеем с Бог. Прочети повече тук https://elyzangelmi.com/%d1%80%d0%b5%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d1%80%d0%b5%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/

ИНДИВИДУАЛНИ РЕГРЕСИИ ПО МЕТОДА НА МЕДИТАТИВНО ПРЕНАСЯНЕ В МИНАЛ ЖИВОТ

Когато се пренасяме в предшестващо прераждане, ние имаме възможност да изживеем в медитация отново някои важни епизоди, които са дали отражение в сегашния ни живот. Това е моментът, в който се освобождаваме от ненужни модели и връзки, които ни „спъват” да продължим напред в хармония и баланс. Преживяванията по време на регресия ни преобразяват в положителен смисъл. Намаляват конфликтите, гнева, объркването и стреса в живота ни, освобождават ни от физически травми.

Регресия се провежда под формата на водена медитация, по време на която човек е в будно, релаксирано състояние и може да има различни визии и усещания. Преживяванията, както и дълбочината на процеса, са индивидуални и различни при всеки. Зависи доколко сте свикнали да държите нещата под контрол и да се доверявате, както и дали няма някакви подсъзнателни модели и вътрешни бариери, които ви пречат да се отпускате. Някои хора успяват да се свържат с миналото от първия път, докато при други са необходими повече опити. Всеки сеанс и преживяванията по време на него са различни. Възможно е да видите картини от един минал живот или като комбинация от няколко живота едновременно.

Процесът се провежда в безопасна, защитена среда и се води от опитен терапевт. Добре е да оставите страховете и очакванията, да се отпуснете, да се оставите на преживяването и да позволите нещата да се случват. След сеанса ще се чувствате релаксирани, отпочинали и по-леки.

Обърнете внимание, че е желателно да имате предварително поставена цел и въпрос за отработване, а не да правите регресия просто от любопитство. Обикновено това са предизвикателства и въпроси от настоящето, които да се опитаме да изцелим и осветлим чрез процеса на регресията и така да подобрим живота си тук и сега. Ако има нещо, което ви тревожи в момента, може би е настъпил мигът да опитате нещо по-различно и да проверите дали има скрити причини, които се крият зад настоящите предизвикателства в живота ви.

 

Организатори

Ели Зангелми
Делфи

Място

Център „Делфи“
ул. Св.Св. Кирил и Методий, 15
Пловдив, България
+ Google Map