You are currently viewing
Дистанционен шестмесечен курс. Започва на 03.03.2022 Обучение и квалификация в холистичен терапевт,вадеещ достатъчно системи,които дават инструменти за работа в широк спектър.

НОВ КУРС

КВАЛИФИКАЦИЯ в ТРАНСПЕРОНАЛЕН и РЕКРЕАЦИОНЕН ТЕРАПЕВТ

 За кого е предназначен този курс.

 • За себе си и семейството. За близките и приятелите,които биха имали нужда от лечение с холистичен подход.
 • За професионалисти. Хора,които вече работят в областта на холистичната терапия,но им липсват инструменти за да предложат едно завършено и позитивно лечение,което довежда до трансформации на клиента/пациента и пълно изцеление. Няма нелечими болести,има нелечими пациенти.

 В този курс ще ви покажа и науча,как да постигнете това .

За себе си: Аз съм Елисавета Александрова-Зангелми холистичен терапевт и обучител. Създател на Академия на Мистериите „Мадара”,която тази година празнува 12-тата си годишнина.

Магистър химик ,магистър психолог консултант,магистър в управление на културния туризъм. Имам редица завършени курсове, като трансперсонална психология, уелнес и спа мениджър, рекреолог.

Най-голямата ми любов е да бъда алхимик. С годините осъзнах,че това е свързано с Трансперсоналната психология и нашата трансперсоналност. Начина ни на съществуване и осъзнаване на Универса и истинската ни същност,че сме божествени създания.

С какво се занимавам. Редица са курсовете,които преподавам присъствено и дистанционно, Можете да ги видите на моя сайт www.ezo.bg  Регресионнeн терапевт по метода на медитативно пренасяне в минал живот, писател на книги в областта на енергийните лечения, основател на езотеричен вестник „Хармония и Светлина”, който излиза в електронното пространство вече 10 години  www.ezoterikabg.com пътешественик и водач по енергийни и мистични места в България и чужбина.

Академията е създадена за да обедини и обучава  хора с подобни стремежи и жажда за познания в областта на духовността и мистиката. Духовността,която търсим и развиваме няма нищо общо с религиозността. Тази духовност е пътят към разбирането на истинската ни същност, тази част от човешкото създание, която е най-близо до нашия създател – Универсалният Енергиен Източник/Творящата сила на любовта. А мистериите са тези древни науки,които са били скрити за профана и са били достъпни само за определен кръг от хора с интелектуално ниво над средното. Академията се стреми да търси ,преоткрива и възражда тези древни и истински познания,за да ни бъдат в помощ за хармонично и балансирано съществуване. Предлагат се различни курсове,семинари, лагери и преживявания. Всеки може да бъде част от Академия на Мистериите Мадара и да участва в нейните дейности.

Курсът който създадох е резултата от дългогодишната ми работа като холистичен терапевт в Бразилия и по-късно като преподавател в различни енергийни и духовни системи пак там и в България. Предназначен е за тези,които вече са терапевти в някоя лечителска практика, но искат да се задълбочат и да разширят познанията си. Курсът е и за тези,които сега правят първите си стъпки в тази материя и имат голямо желание да прилагат наученото за себе си и своите близки. Да бъдат терапевт на самият себе си, или да бъдат професионалисти в холистичното познание насочено към здравето на човека,което всъщност е вътрешна хармония и баланс на тяло, емоция,мисъл,душа и дух. В този курс аз обучавам във всичко,което знам. Има един духовен космически закон,който гласи,че това което си получил като познание,трябва да го предадеш напред на сродни на теб души, които също да разпространяват свещената истина за човешкия Дух.

Разбира се,много мои ученици си задават въпроса,дали могат да се издържат от работата си като терапевт. Отговорът е Да! Това,което е заложено в нас изначално,трябва да бъде проявено. Щом имаш силен вътрешен порив да захвърлиш старите си дейности и да се впуснеш в това като ново начинание,или просто да се задълбочиш в това,което вече правиш,да,можеш да го направиш професия. Има обаче една тънкост. Трябва да го желаеш от сърце и да вложиш постоянство и упоритост,като непрестанно надграждаш това,което знаеш и можеш. Важно е да се отдадеш изцяло на професията терапевт за да имаш професионални и финансови успехи.

Когато успееш да докажеш на твоите клиенти и пациенти,че ти можеш да им помогнеш да постигнат изцеление, тогава идват и финансовите успехи.

Енергийният терапевт трябва да развие у себе си любов към ближния и емпатия към този когото терапевтира. Тогава успешно ще му помогне да се освободи от болката,тъгата, депресията, стреса и болестите, които в 80% от същността си са соматизирани, т.е. те са в резултат от неправилни мисли и чувства.

Универсът ни отговаря със същата енергия с която ние се обръщаме към  Света. Ако работим и живеем с любов ние ще получаваме точно това. А тези,които имат желание да практикуват като терапевти няма да им липсва възможност. Светът е пълен с хора,които страдат от депресии,синдром на панически атаки, неспокойство,фибромиалгия,зависимости и още много,много подобни болестни състояния.

Как се роди идеята за този курс? Провеждам различни енергийни курсове и практики повече от 25 години. Забелязах,че много хора искат да бъдат също терапевти. Така се роди идеята да създам този курс КВАЛИФИКАЦИЯ в ТРАНСПЕРСОНАЛЕН и РЕКРЕАЦИОНЕН ТЕРАПЕВТ.

Всъщност още от 2016 година преподавам дистанционно и присъствено (в ЦПО към ИУ Варна) „Трансперсонална психология”. По-късно включих към този курс и „психосоматика”. От 1995 година водя дистанционни курсове в областта на лечебните енергийни системи и имам много мои ученици и последователи не само от България, но и по света. Опитът който натрупах естествено ме доведе до заключението, че трябва да разширя този курс „Трансперсонална психология и психосоматика”, като обединя познанията от различните ми завършени образования,техники,практики,теми,курсове и да създам курс за Формиране на ТРАНСПЕРОНАЛЕН и РЕКРЕАЦИОНЕН ТЕРАПЕВТ.

Защо се роди тази идея? Защото много от терапевтираните не успяват да получат напълно положителен резултат от лечението,което им предлагат. Причината е,че терапевта им има познание в една или две техники, но те не са достатъчни за да решат проблема. Не успяват да гарантират подобрение и изцеление в терапевтирания, защото терапевта няма пълен комплект познания. Нужни са му и други техники,които да доведат до успешен изход.

Идеята на този курс е следната – да ви запозная с различни техники, които е добре да познавате като терапевти,за да определите какъв е проблема и как можете да отстраните причината за проблема. Т.е. вашият клиент или пациент да бъде доведен до изцеление и стабилизиране на здравословното състояние и до позитивно трансформиране в живота му. С това той ще ви бъде благодарен, ще ви препоръча на други хора,които имат нужда от помощ и така ще си осигурите голям контингент, от където ще се увеличи и финансовото ви благополучие. Добрата новина е ,че ние помагаме на хората да се възстановят и изцерят и светът да стане едно по-добро място за живеене.

Какви техники ще се изучават в курса?                               

 • Техники, които са инструменти за определяне на психичното, емоционалното физическото състояние на индивида.
 • Практики за освобождаване, баланс и изцеление.
 • За да разберем коя е причината за проблема първо трябва да знаем каква е структурата на тялото ни, както физическа, така и енергийна и как реагира на външните въздействия,които освен енергийни са емоционални и ментални.
 • Ще направим кратък обзор на енергийната ни система.Какво представляват чакрите, енерийните канали,енергийните тела. Каква е функцията на всяко енергийно тяло и как сме свързани с него. Как се формираме на физическо ниво и кои енергийни тела са отговорни за емоциите и мислите.
 • Ще се запознаем с радиестезията и радиониката. Това са много древни науки,които ни дават възможност да определим здравословното си състояние и да приложим подходящи индивидуални техники за достигане на баланс,хармония и здраве. Ще се научите как да използвате махало и багети за определяне на енергиите в пространството около нас и Енергиите на нашето тяло. Кои канали и чакри са запушени или работят в дисхармония. Как да настроим и изчистим чакрите с помощта на махалото. Замервания за установяване на вмешателства. Как да използваме радиониката за лечение ,хармонизиране и освобождаване от негативни енергии, като използваме специални схеми. Радиониката ни дава техники и инструменти за хармонизиране на взаимоотношенията между двама души.
 • Ще ви запозная с Питагоровата нумерология,като важен инструмент в диагностиката. С нейна помощ ще можем да направим диагностика за установяване на енергийните параметри на индивида. Това ще ни даде отговор за проблемите с които индивида ще се срещне през живота си, както и евентуалните заболявания, които може да прояви. Това ще ни помогне да дадем подходящи напътствия за преодоляване на тези предварително заложени по рождение проблеми.
 • Включени са техники и насоки за това, как да се предпазим и освободим от негативни енергии насочени случайно към нас, или енергии,които са специално насочени към нас. Как да ги открием и как да ги балансираме. Техники за изчистване на аурата и пространството, което обитаваме или ползваме за да работим.
 • Фън шуи за хармонизиране на тялото и пространството. Практически съвети.
 • Настройване в енергийна система (МН), която ни дава възможност да лекуваме себе си и нашите клиенти/пациенти чрез ръцете,интуицията,мисълта и декрети. Работа с кармата и лечение на Земята.
 • Ще получите познания за работа с лечебни кристали и минерали и как да създавате лечебни елексири, които могат да се ползват за лечение,защита,благополучие.
 • Поредица от лекции Трансперсонална психология. Транспедагогика. Развиване на нови начини за възприемане ,интуиция и разширяване на съзнанието.
  • Практически занятия- визуализации,мантри,заявки към Вселената.
 • Психосоматика – Причините за заболяванията се крият в соматизирането на проблемите,които произхождат от емоционалното и менталното ни тяло. Ще разгледаме конкретни заболявания,свързани с дисбаланса и проявлението на конкретна болест.
  • Индивидуални отговори на всеки един- лична консултация.
 • Практически занятия.
  • Медитации/визуализации
  • Развиване на интуиция и телепатия
  • Дишане за разширяване на съзнанието и връзка с Духа.
  • Кабаш – работа с древноегипетската система,първообраз на Кабала.
  • Регресионен  сеанс(групов)
  • Работа с карти –получаване на отговори
  • Работа с оракул – получаване на отговор

Времетраене на курса:

 • 6 месеца.
 • 12 срещи на месец.
 • 3 срещи на седмица.
 • Общо 72 срещи он лайн.
 • Срещите ще се провеждат в платформата Зум, всеки понеделник, сряда и петък от 19:00 до 21:00 часа. (3 зума по 40 мин). Това са 144 астрономически часа или 432 академични часа.
 • За тези,които ще пропуснат някои от срещите,ще има видеозапис от пропуснатата среща.

Каква е таксата и как да осъществите Заплащане на курса? Месечната такса е 470,00 лв, която се заплаща всеки месец. Цялата такса за курса е 2820,00лв.

ПОДАРЪК!!! – ЛЕЧЕБНА МАНДАЛА С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ/ ЛЕЧЕБНА МАНДАЛА ОТ ХРАМА НА АТЛАНТИДА, които ще получите на посочен от вас адрес с куриерска служба.

Какво се случва с тези от вас, които ще се запишат за участие,но вече са се запознали с някоя от техниките,които са включени в новия курс? Ще имат специална отстъпка според съответната практика.

Как завършва курса? Със сертификат „Квалифициран  Трансперсонален и рекреационен терапевт” от Академия на Мистериите „Мадара” – подпечатан,номериран,подписан.

Вашият коментар