You are currently viewing 17.04.2022 онлайн курс -ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ И ЗАЩИТА.Енергиите,които не виждаме,но сме повлияни от тях!
КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии,знаейки как да го направи. Такива практики,познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

17.04.2022 онлайн курс -ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ И ЗАЩИТА.Енергиите,които не виждаме,но сме повлияни от тях!

Двумесечен дистанционен курс на база изпратени лекции и видеоклипове, както и групови онлайн срещи.

КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии,знаейки как да го направи. Такива практики,познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.Това е Петото издание на Курса, които се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят,че са получили ценна информация,която действително дава резултати.

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА? В продължение на два месеца, веднъж седмично ще получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се провежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници (Зуум, Вайбър, Скайп или Месинджър).

КОИ СА ТЕМИТЕ,КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?Понятия за ентропия/хаос/реорганизиране. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.Малохия. Какъв вид енергия е това,кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники,практики и ритуали да използваме за лечение.Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня,видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки,масла,есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода.Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите,физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен.Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние.Успоковане на дома. Фън Шуи за дома.

КАКЪВ Е ЕНЕРГИНИЯ ОБМЕН ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА?Целият двумесечен курс, който се състои от осем лекции е на стойност 392,00 лв. Можете да участвате в целия курс или да си изберете една или няколко лекции според вашия интерес. Всяка лекция е на стойност от 49,00 лв. Двете срещи на живо (по една на месец,ако карате целия курс) са подарък, т.е. те са безплатни.

КАК ДА ЗАПЛАТИТЕ? Има възможност за разсрочено плащане – едномесечна такса . Ако се запишете за целия курс и заплатите еднократно до 11 .04. 2022 г. ще получите голяма отстъпка. Ще заплатите само 275,00 лв.!!!

КОНТАКТИ: Ели Александрова-Зангелми 00359 0895950230; ely@elyzangelmi.com, ФБ Elissaveta Zangelmi YouTube – Ely Alexandrova-Zangelmi

Вашият коментар