You are currently viewing ХУНА МОЛИТВА за БЛАГОДЕНСТВИЕ, ИЗОБИЛИЕ и ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ.

ХУНА МОЛИТВА за БЛАГОДЕНСТВИЕ, ИЗОБИЛИЕ и ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ.

Тази Хуна молитва е от книгана на д-р Джошуа Дейвид Стоун: „Отвъд извисяването“, изд. Аратрон, 2009г. Осъвременената редакцияот 2012 г. е на Саша Тодорова. ПОСВЕТЕНА Е НА РАБОТНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА.

Всемогъщо Божествено Аз Съм
Присъствие!
Призовавам те с вяра и дълбоко
смирение,
с душа и сърце, разум и мощ:
Чрез Силата на Виолетовия Пламък
изгори и трансформирай в Светлина
пречките по Пътя ми към
Благоденствие!
И То да изпълни живота ми
с изобилие на всички нивауспех и просперитет,
според Твоята воля за мен!
Извисявам се над страховете си,
за да работя осъзнато със силите на
Светлината
в изпълнение на Божествения Ти
План
за мен, за Земята и отвъд нея.
Аз……….., с Твоя Помощ,
отговорно и тържествено се отварям
за потока от изобилие и финансово
благополучие,
необходими за изпълнение на
задачите,
поети от мен и моите приятели,
посветили се в служба на
човечеството!
Обично мое подсъзнание,
моля те и ти заповядвам с любов!
Отнеси мисъл-формата на молитвата
ми до Бог,
с цялата манна и жизнена сила,
необходими за проявлението ѝ тук и
сега!
И да бъде така! Амин
Кажете молитвата три пъти на глас.
Издишайте я към Бог и изчакайте 15 секунди.
Почувствайте как Светлината, идваща от Него,
ви зарежда с хармония, мъдрост и любов.
Поемете ги с вяра и умиротворение, припявайки си
звука ОМ.
Накрая благодарете с думите:
Господи,
Благодаря ти за отговора на моята
молитва!
Благодаря ти за любовта и
мъдростта, с която ме даряваш
и пълниш Чашата на Живота ми с
тях!
С твоето име приемам Божественото
си наследство!
И да пребъде волята Ти,
сега и за винаги и вовеки веков!
Амин

Молитва просперитет
Молитва за благоденствие и просперитет

Хуна молитвата, дадена от Джуал Кул е много могъща. Казва се ежедневно в продължение на 30 дни, за изчистване на блокажите. Това дава възможност на Божественото наследство за пълно изобилие да се прояви на всички нива. Особено благоприятно е времето от 15 юни до 14 юли и от 15 декември до 14 януари всяка година. Добро попадение също ще бъде да започнете на 8.08., когато се отваря Лъвския портал.

Хуна молитвата можете да извършете както всяка друга молитва.

Ето 12 стъпки за това как да се молим по правилния начин.

Застанали сте на молитва. Искате да изкажете на Бога най-съкровените си мисли и желания, да излеете копнежите, надеждите си… или просто да благодарите. За нас християните молитвата е личен, съкровен разговор на душата с Бога и въпреки това със сигурност има стъпки, които да следваме, така че молитвата ни да е правилна, а да не се впускаме в многословие пред Бога. За правилната молитва в прости 12 стъпки ни разказва протойерей Павел Великанов, предстоятел на храм „Св. Параскева“ в Троицо-Сергиевата лавра в Сергиев Посад и главен редактор на портала bogoslov.ru.

  1. Добрата молитва винаги има надежден източник

Много молитвеници съдържат молитви, съставени от светци и изпитани от вековната практика на църковния живот. Тези молитви помагат човешката душа да се настрои на правилното ниво на разговор с Господ и Неговите светии. За съжаление, хората често търсят „прости“ и „лесни“ молитви и очакват решение на техните проблеми чрез тях. Има няколко молитви, които целят да срещнат практическите нужти, като например раждането на дете, брак или за работа. Не е ясно дали авторите на тези молитви са святи и духовно напреднали.  

Прочетете цялата статия на https://dobrotoliubie.com/2019/01/08/12-%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8/

Можете да прочетете допълнителна информация за това как да се молим от гледна точка на Библията. https://www.jw.org/bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/g201409/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC/

Кога и как да се молим?

………..Првото, с което трябва да започнем, е, че молитвата, тоест нашият разговор с Бога, е нещо много лично и индивидуално. По думите на един съвременен светец Бог води таен и различен разговор с всяка душа. Според мнението на всички светци на Църквата от първи до 21 век най-приятна Богу е искрената, наша молитва, която изричаме със свои думи. Това обаче не се ли явява противоречие с практиката да имаме и ползваме молитвеници? Не, няма противоречие. Молитвениците, които се издават за ползване от всички християни, са като буквари, от които трябва да научим азбуката на молитвения живот. Тоест, там имаме образци на молитви, родени от колективния опит на църквата или от конкретен човек, който е прославен като светец. Хубаво е да започнем своя молитвен живот с тях, защото така ще се научим да превеждаме разстроените струни на нашата душа към общата музика, с която Църквата от векове слави Бога. Ползването на тези образци ще коригира и някои наши погрешни представи за молитва, които повечето начинаещи имат, въпреки че са съвсем искрени. Като пример мога да дам трогателният, но твърде незрял опит на моя близка от младежките й години да „поздравява“ всяка сутрин Бога с любимата си песен по касетофона.

Освен това молитвите от тези сборници съдържат много истини от църковното учение за Бога, за отношениеята му с хората, за това какво очаква Той от нас и т.н. Бидейки спонтанно родени от молитвения опит на конкретни светци, те отразяват тяхното вътрешно настроение, когато душите им и сърцата им са горели в разговор с Бога.

Но винаги, когато ползваме тези сборници, трябва да знаем, че Църквата ги дава като примери за нас, като ръководство, а не ни предлага „спуснати от небето“ свещени текстове, които като ги изречем и почти като в магия ще получим исканото. Хубаво е след някоя прочетена молитва да завършваме и със свои думи и свое прошение разговора си с Бога. Цялата статия тук : https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,38/catid,21/id,4946/view,article/

ДА БЪДЕМ БЛАГОСЛОВЕНИ!

ИСУС ХРИСТОС
ХУНА МОЛИТВА за БЛАГОДЕНСТВИЕ, ИЗОБИЛИЕ и ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ. 4

Вашият коментар