You are currently viewing Терапевтичен курс Изис Сейким

Терапевтичен курс Изис Сейким

Балансиране с хармоничните честоти на вселената

Ели Зангелми ще води обучението за първо и второ ниво, съпроводено с настройка

Ankh

ИЗИС СЕЙКИМ е древноегипетска eнергийна система за хармонизиране и лечение на тялото и душата, подобна на Рейки, но от много по-висок порядък. Тя е част от лечебната система Сейким. Лечението въздейства върху всички тела: физическо, емоционално, ментално, духовно, будично, атмично и монадно. Енергията Сейким е много мощна и същевременно фина, нежна и ефирна. Борави с над 20 енергийни символа и техники за хармонизиране и лечение. Един сеанс Изис Сейким с продължителност между 5 и 20 минути се равнява на 2-часов Рейки сеанс.

Цел и фокус на курса

• Получавате настройка в енергийната честота на Изис Сейким и възможност да работите с нея. • Придобивате умения да лекувате себе си и други хора, дори и от разстояние. • Научавате се да работите със Световната космическа банка и да „складирате“ в нея енергия за лечение, която при необходимост да бъде използвана от човека, за когото е предназначена, или от вас.

Ползите от работата с енергията

Символите, които ще получите в резултат на инициацията • ще засилят вибрациите ви • може да развиете умения, свързани с ясновидство, телепатия и съзнателно астрално проектиране.
Сеансите позволяват • да се освободите от условности и блокажи, свързани с минали прераждания • да израснете духовно.

Благодарение на лечебния сеанс с енергиите Сейким/Изис Сейким настъпва процес на хармонизиране в телата ни. С помощта на лечителя, който е само проводник на тези енергии, започва изчистване на натрупаните излишества и заменянето им с целебна енергия. Задейства се процес на пречистване, хармонизиране и оздравяване не само на болния орган, но и на организма като цяло.

За Ели Зангелми

Ели Зангелми е сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, Бразилия. Работила е като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на холистичните терапевти (SINTE – CRT 34108). Преди две десетилетия тя първа започва активно да разпространява познанието за Изис Сейким в България.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Рейки от Атлантида, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, All Love, Magnified Healing®, Ama Deus, кристалотерапия, Питагорова номерология, Кабаш и други.

Провежда енерговибрационни консултации, регресионна терапия и трансперсонална психология.

Автор е на книгите „Изис Сейким: Древноегипетска система за лечение на тялото и душата” (КИБЕА, 2006), „Сейким: Енергия на живата светлина” (КИБЕА, 2012) и „Кристалите и техните терапевтични свойства” (КИБЕА, 2015).


Провеждане на курса
: 11 май, събота, 10.00 – 18.00 часà

София, Културен център G8, ул. „Уилям Гладстон“ 8

Продължителност: 8 чàса

Вход: 320 лв.

Билети: Фирмена книжарница КИБЕА, „Хан Крум“ 15

За контакт: Ели Зангелми, тел.: 0895 950 230; Валентина Митанкина, тел.: 0898 651 046

Съорганизатор: ИК КИБЕА

Данни за записване и заплащане на курса

Банка – POSTBANK

IBAN – BG43BPBI81701601497425

BIC – BPBIBGSF

ЕЛИА КОНСУЛТ

МОЛ: Елисавета Александрова-Зангелми

Вашият коментар