Семинар „ALL LOVE“ – СИЛАТА НА ЛЮБОВТА

На 29 и 30 Май 2021 в град Шумен. На 15 км от невероятната Свещена Мадара – зкрилница на българия и българите!

КАКВО Е „ALL LOVE” или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ”?
Целта на ALL LOVE е да ви свърже с Универсалния Източник.


Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената.
По време на семинара вие разбирате кои сте всъщност.
Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената. Целта на ALL LOVE е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между Земното и Духовно начало чрез силата на Безусловната Любов.
Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.
По време на семинара научавате да усещате реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, като омраза, болка, гняв и т.н., енергията на „Всичко е Любов“ ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.Когато Тя си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от другата енергия, които Не са енергии на любовта. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ЛЮБОВТА.

За много хора този процес може да изглежда травмиращ, но е важно да се разбере, че това е необходима част от процеса. Важно е също да се разбере, че това е само част от процеса, а не процесът като такъв.

При ВСИЧКО Е ЛЮБОВ не става дума за работа с “блокажи” или “травми”; тук става дума за свързването ви с “Източника”,но за да се случи това, трябва да настъпят освобождения.Този процес може да продължи дни, седмици, месеци или дори години. Колко ще продължи зависи изключително от вас, от това доколко желаете да “пуснете” енергиите, които не са Енергията на Любовта, и да освободите място за нея в своята енергийна система.
Когато влезете в контакт с енергията на ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, вие чувствате връзката с НЕЯ. Имате усещане за покой и щастие и чувствате как сърцето ви се “изпълва” с любов, сякаш пускате “корени” в земята.

Техниката ALL LOVE – ВСИЧКО Е ЛЮБОВ има една единствена цел – да ви свърже с Източника или Творящата Енергия.

КАК РАБОТИМ: Чрез медитативни практики,регресивни техники, дишане и потапяне в информационното поле навлизаме в дълбоки енергийни процеси. Тези процеси освобождават стари травми, кармични връзки, страхове и всичко онова,което не ни е нужно. Дават ни нова гледна точка, нова посока, нова мотивация.

КАКВО ПОСТИГАМЕ:
Достигаме до най-дълбоки нива на осъзнаване.
Променяме фокуса си, като това ни помага да преразгледаме ситуации и не работещи вече модели.
Освобождаваме кармични модели и връзки.
Повишаваме мотивацията си.
Достигаме удовлетворяващи нива на хармония и баланс.
Свързваме се с Божествената енергия в нас.

КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ: начало 29 Май 2020 от 09:30ч. Край на 30 Май в 16:00 часа.
КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ: В град Шумен. Моля обадете се на 08 95 95 0230 за да ви дадем точния адрес. Събсем наблизо има хотел на брега на Шуменското езоро с много приемливи цени, в който ще ви направят отстъпка в дните на семинара.

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В СЕМИНАРА: Желанието да се освободите от целия си „товар”,който носите през времето на преражданията и сегашното си съществуване. Нагласата да приемете новите-стари енергии на Вечната Любов и да се съедините с Цялото завинаги. Да „разпознаете” вашата велика Същност и да я приемете с цялата си душа. Очакват ви невероятно красиви мигове на съединение с Бащата/Майката,творци на нашия Свят.

КАКВА Е ТАКСАТА за СЕМИНАРА: за целия семинар таксата е 220,00лв.Има възможност да участвате само един ден в семинара,като таксата е 110,00лв за деня.
* 40,00 лв отстъпка за единия участник при семейни двойкиКОЙ ЗАПИСВА ЗА СЕМИНАРА:
Ели Зангелми на тел. 0895950230 ; melhisedek@abv.bg
*** За да си осигурите място за семинара,моля да депозирате 30% от таксата (67,00лв). Останалата сума се заплаща в началото на събитието на 25.05.2021


КОЙ Е ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА:
• Ели Александрова – Зангелми  http://www.ezo.bg/about_me.html сертифициран преподавател от 2006 година лично от създателя на системата „All Love” Патрик Зиглер.

Местата са ограничение,поради размера на залата! Максимален брой участници – 10 човека.

Вашият коментар