You are currently viewing семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ- Силата на любовта,която трансформира“. Специално за хора имащи нужда да постигнат емоционален и енергиен баланс в живота.

семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ- Силата на любовта,която трансформира“. Специално за хора имащи нужда да постигнат емоционален и енергиен баланс в живота.

Академия на Мистериите „Мадара“ и нейният основател Ели Зангелми ви канят на 14-ти май в Пловдив да участвате в неповторимият семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ – Силата на Любовта,която трансформира“®

Какво е СИЛАТА НА ЛЮБОВТА или ВСИЧКО Е ЛЮБОВ ?

Целта на „СИЛАТА НА ЛЮБОВТА“ или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ви свърже с Универсалния Източник!Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената.По време на семинара вие разбирате кои сте всъщност.Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената.

Друга цел на „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета.Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между Земното и Духовно начало чрез силата на Безусловната Любов.Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

По време на семинара се научавате да усещате реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, като омраза, болка, гняв и т.н., енергията на „Всичко е Любов“ ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.Когато Тя си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от другите енергии, които не са енергии на любовта. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ЛЮБОВТА.

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ или ALL LOVE е енергията,която идва до нас от Универсалният източник творящ Съзиданието .

Къде : в Център „Делфи“ на ул. Св.Св. Кирил и Методий“, 15 – Пловдив.

Кой записва: Ели Зангелми (0895950230) https://elyzangelmi.com/ и Мирена (0898233118)

Каква е таксата: 139,00 лв. За семейни двойки има отстъпка от 40,00 лв за единият участник.

Как да се запишете: За да си осигурите място, моля да заплатете капаро в размер на 100,00 лв. За да получите сметка на която да преведете сумата, или да оставите капаро на посочения адрес,моля пишете на ЛС или се обадете на посочените телефони. Останалата сума се заплаща в дея на събитието.

За да получите информация за сметка по която можете да преведете,моля обадете се на Ели Зангелми на телефон 0895950230. Ако предпочитате да посетите център Делфи и заплатите капарото на място,моля, обадете се на Мирена на телефон 0898233118.

За да намерите местоположението на Център Делфи, разгледайте този линк https://www.facebook.com/centerDelfi/

За да участвате в семинара са ви нужни леки спортни дрехи, топли чорапи или терлички. Донесете си постелка за йога, леко одеалце или някакъв шал или голяма хавлия. Оставете притесненията си у дома. Ще бъдете приятно изненадани от положителните ефекти след участието си в семинара.

Началото е в 9:00 часа в събота на 14.05.2022. Ще имаме кратки почивки по 15 минути, както и една голяма почивк от 12:00 до 13:00 часа. Краят на семинара е в 18:00 часа.

Какви техники използваме? Най-важното нещо, което използваме по време на семинара е общата енергия на групата. Колкото е по-голяма групата, толкова енергията е по-силна и преживяванията са по-емоционални и дълбоки. Използваме медитативни техники, визуализации, групови преживявания, определен вид дълбоко дишане, което освобождава застояли ненужни енергии. Впускаме се в минали прераждания, както и във визионерски бъдещи събития. Освен гтрупова работа, работим и по двойки. Обикновено по време на семинара се създават добри приятелски всаимоотношения, а по някога и трайни приятелства.

Интересен факт е, че след семинара участниците тнасят със себе си енергията на Любовта по родните си места и тази енертгия въздейства положително и трансформиращо на обстановката и хората, които се намират там. Това може да предизвика спонтанни реакции на преживяване на трансформиращата сила на Любовта.

Вашият коментар