ПРАКТИКА ТРАНСФОРМИРАЩАТА СИЛА НА ЛЮБОВТА© – ALL LOVE

практиката Трансформиращата сила на любовта©- All Love

Целта на практиката Трансформиращата сила на любовта©- All Love е да  осъзнаем, осмислим и отключим любов към себе си и към Света.

Това става, когато се свържем с Източника и  открием Божествената искра в Себе си, и когато се изпълним с енергията на Любовта която  ни дава усещане за Единение и разбиране.

В началото обикновено се случва събитие, променящо живота ни. Ние разбираме кои сме всъщност. Разбираме коя е истинската цел в живота ни. Осъзнаваме своето “място” във Вселената.

Целта на ЛЮБОВТА (ALL LOVE) е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между земното и духовно начало чрез силата на безусловната любов. Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

Всичко това звучи доста “метафизично”, докато не го преживеете чрез Трансформиращата сила на Любовта©- All Love. Точно в този миг то престава да бъде “просто идея” и се превръща в истинска, физическа реалност, а не в мета-физическа.

Процесът, в който се включваме

Важно е да разберем, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Това не е метафора, не е философска концепция. Това е енергия. Реална, физическа енергия.

Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, има нужда от място, чрез което да се осъществи този процес. Затова, ако сте изпълнени с енергии, като омраза, болка, гняв и т.н., ЛЮБОВТА ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.

Процесът, в който се включваме - all love

След завършване на процеса се случват няколко неща: 

  • Вие създавате връзка между Вселената или Цялото (горе) и Земята или Любовта (долу). Това е “вертикална” връзка.
  • Вие създавате връзка между вас и всички живи същности във Вселената. Това е “хоризонтална” връзка.
  • Резултатът е идеален кръст: вертикалният лъч светлина между Всичко горе и Любовта долу и хоризонталната енергия, която излиза от ръцете ви и се простира през цялата Вселена.

Тези две линии се “съединяват” в Духовния ви сърдечен център и вие се виждате като център на това съвършено единение. Вие сте се върнали у дома!

Когато Любовта си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от друга енергия, която не е Любов. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с Любовта (ALL LOVE). 

За много хора този процес може да изглежда травмиращ, но е важно да се разбере, че това е необходима част от процеса. Важно е също да се разбере, че това е само част от процеса, а не процесът като такъв. При тази практика не става дума за работа с “блокажи” или “травми”, тук става дума за свързването ви с “източника”. Но за да се случи това, трябва да настъпят тези освобождения. 

Необходимо е също да разберете, че енергията на Любовта ви свързва с източника. Освобождаването го правите вие, то става по ваша воля. Никога няма да ви се случи нещо, което не искате да ви се случи, дори понякога да ви се струва, че не вие сте взели решението! Нещо във вас иска да се освободи от омразата, гнева или страха, които се намират във вас, за да се “направи място” за ЛЮБОВТА. Всичко, което се случва, е, че енергията на Любовта ви дава инструмента, чрез който да направите това.

Този процес може да продължи дни, седмици, месеци или дори години. Колко ще продължи зависи изключително от вас, от това доколко желаете да “пуснете” енергиите, които не са тези на Любовта, и да освободите място за нея в своята енергийна система.

Всичко е любов

Как работим

Чрез медитативни практики, дишане и потапяне в информационното поле навлизаме в дълбоки енергийни процеси. Тези процеси освобождават страхове, застояли енергии, неизказани емоции, кармични връзки. Дават ни нова гледна точка, нова посока, нова мотивация. Свързват ни с енергията на Любовта. По време на семинара са възможни спонтанни инициации директно от Създателя, от Творящата Любов, от Универсалния източник.

Какво постигаме

  • Достигаме до най-дълбоки нива на осъзнаване.
  • Променяме фокуса си, като това ни помага да преразгледаме ситуации и неработещи вече модели.
  • Освобождаваме кармични модели и връзки.
  • Повишаваме мотивацията си.
  • Достигаме удовлетворяващи нива на хармония и баланс.
  • Допускаме Божествената енергия в нас.

Всичко това ни довежда до дълбоки трансформации на всички енергийни нива – на ниво душа, ментално ниво и положителни промени във физическото ни състояние. Отново се свързваме с Духа и ясно започваме да чуваме неговите послания.

Ние сме Тук и Сега, за да живеем здрави и щастливи. Тук сме, за да се научим да обичаме себе си, да преминаваме през живота с Любов и радост.

Връзки, инициации и процеси - All love

Връзки, инициации и процеси

Когато влезете в контакт с енергията на Любовта (ALL LOVE), могат да се случат няколко неща.

Най-напред вие чувствате Връзката с енергията. Усещане за покой и щастие, вие чувствате как сърцето ви се “изпълва” с любов, сякаш пускате “корени” в земята, ръцете ви изтръпват и т.н.

Всеки е различен и усещанията се менят от човек до човек. Тази връзка ви дава възможност да “почувствате” енергията и да усетете нейната ролята към въвеждане на това, което ще се случи, когато процесът приключи.

В точния момент, когато се освободите от енергиите, блокиращи Любовта, настъпва пълната Инициация. Енергията на Любовта изпълва изцяло вашата енергийна система. Това чувство трудно може да се опише, то е различно при всеки отделен човек, но най-често казваме: “ако се попитате дали сте имали подобно преживяване, вероятно не сте!”

При работа с енергията тя ви помага да се освободите от страха и гнева, които не са Любов. И когато започне този процес, травмите, спомените и чувствата, свързани с преживените негативни емоции, могат да изплуват на повърхността и да направят изживяването доста травмиращо. Това е известно като “Процес” или “Навлизане в процеса”. 

И понеже това е най-видимата и драматична част от работата с ALL LOVE, често хората си мислят, че при тази енергия става дума именно за такива преживявания. Но това е само “страничен ефект” от процеса. Не забравяйте, че енергията на Любовта има една единствена цел – да ви свърже с Източника.

По време на практиката

По време на практиката вие се запознавате как да работите с енергията на Любовта. Как ще преживеете това събитие зависи от вас. Можете да получите пълна Инициация, може да почувствате Връзката и да навлезете в Процеса. А може и изобщо нищо да не се случи!

Основната част от практиката е груповата енергия, която се създава от участниците. Същността НЕ са учителите или асистентите, които присъстват. Те могат да ви помогнат и да “въведат” енергията. Могат да ви напътстват в техниките, за да ви улеснят във вашия Процес.

Но истинската стойност на практиката е груповата енергия, която се създава от хората, събрани заедно от намерението да изпълнят своите енергийни системи и сърца с Любов.

По време на практиката вие можете да свършите огромна работа и да се освободите от блокажите и енергиите, които са ви ненужни. А може и нищо да не стане и това пак е добър резултат.

Каквото и да се случи по време на практиката, вие получавате ясно знание за това “къде сте” по пътя на духовния си растеж. Ако нищо не се случи, може моментът да не е подходящ за вас. А може да се окаже, че не се чувствате удобно да се освобождавате от емоциите си пред хора и предпочитате да си работите спокойно и самостоятелно вкъщи. Възможно е също практиката само да “отключи” процеса и истинската работа да дойде впоследствие. При други хора пък, нещата се случват съвсем по различен начин. Те имат нужда от внимание и практиката е идеалното място за това!

Каквото и да ви се случи по време на работа, разберете, че това е само част от процеса.

Практиката, също така, зависи много и от енергията на събралата се група. Възможно е другите хора в групата да станат ваши учители или Мастери, ако, разбира се, вие пожелаете. В случай, че участник от групата се освободи от гнева си и това ви притесни, запитайте се защо ви притеснява. Ако не можете да изтърпите някой да плаче, какво мислите за плача изобщо? Какво е въздействието на човешкия плач върху вас и защо?

Това е хубавото при практиките с енергиите на Любовта (ALL LOVE), че хората, които “работят със собствения си боклук”, успяват да извадят “боклука” и на другите. 

Много неща могат да се случат по време на практиката, но работата продължава след него.

Чувства и емоции след практиката

Практиката Трансформиращата сила на Любовта е е толкова лично преживяване, че е невъзможно да се предвиди как ще се почувствате през следващите дни, седмици, месеци.

Много е важно, обаче, да осъзнавате какво се случва вътре във вас. Тази практика ще промени коренно живота ви, по един или друг начин.

Осъзнавайте как се чувствате след практиката. Опитайте се да не се укорявате, да не изпитвате “вина” за чувствата, които се появяват. Разберете, че това, което излиза на повърхността, е просто нещо, което е вече вътре във вас и иска да се прояви, и именно заради това можете и да се освободите от него.

Повярвайте, повечето от нас прекарват живота си, като пренебрегват какво чувстват. Родителите ни казват, че изразяването на ярост е “лошо”. Връстниците ни убеждават, че плачът или тъгата е “лошо”. Партньорите ни се чувстват неудобно, когато проявяваме несигурност или съмнение, защото усещат, че това може да застраши връзката ни. Затова ние събираме всички тези “лоши” чувства, натъпкваме ги навътре, скриваме ги и ги потискаме. През годините те запълват енергийната ни система и могат да я блокират напълно, което обикновено води до болест или нещастие. 

След практиката вие се изправяте отново пред същите ситуации и хора. Но нещата изглеждат вече по друг начин. Вероятно ще поискате да “разчупите моделите си на поведение”, които сте използвали цял живот, и ще решите да реагирате по нов начин.

Ако преди сте потискали сълзите си, когато някой ви е наранявал, може с изненада да откриете, че сега плачете. Ако преди ви е било трудно да изразите благодарността си, когато някой е правел нещо добро за вас, сега може неочаквано да го прегърнете и да му кажете едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Цялата тази подтисната енергия може да тръгне към повърхността, дори без вие да правите “съзнателни” усилия. Може внезапно и спонтанно да ви изплуват образи и емоции, които нямат нищо общо с това, което вършите в момента. 

Много важно е да разберете, че по-голямата част от нещата в живота ви, свързани с енергията на Любовта, са несъзнателни. Вашият ум не иска да се освободите от блокажите. Все пак той ги е създал! Но “истинската ви същност” жадува за свързване с ALL LOVE и ще ви помогне да се освободите, независимо от препятствията в това отношение.

Събитията около вас след участие в практиката

Един от най-удивителните резултати на връзката ви с Енергията на Любовта е, че събитията около вас започват да се променят, събития, които вие, по принцип, не контролирате.

Първо, новата ви връзка с ALL LOVE може да означава, че сега сте в по-добра хармония с обкръжаващата ви среда, което ви помага да “разблокирате” и разрешите ситуации, които преди това са били в задънена улица.

Второ, може да имате въпроси, чието решение преди това сте “отлагали”. Енергията на Любовта ще ви напомня за тях!

Трето, може да се намирате в житейски ситуации, които трябва да се подобрят. В този случай Трансформиращата сила на Любовта© ще създаде около вас необходимите случки, отношения и връзки, за да можете да реагирате по съответния начин и да подобрите нещата.

Отношенията ви с околните след практиката

Много е важно да се разбере, че ако по време на практиката с Енергията на Любовта сте имали преживяване, което е променило живота ви, близките ви хора не са имали такъв късмет!

Промените, настъпили във вас по време на практиката, ви влияят както директно, така и на отношенията с околните. Те дори биха могли да влияят и на тях!

Може да забележите учудване у другите от начина, по който се държите с тях сега. Поведението ви, разговорите с тях, може да се променят и реакциите ви да са вече различни.

Друг важен момент е, че понякога хората, преминали през тази практика, се завръщат към ежедневния си начин на живот и се чувстват в някаква степен “изоставени”. Това е защото са почувствали как прекрасната енергия на безусловната любов протича през тях или са срещнали подкрепата и любовта на групата, а на следващия ден сутринта са се изправили пред същия стар шеф, същите съседи или членове на семейството, същото ежедневие. Това наистина може да се окаже в някаква степен депресиращо!

А не би трябвало! Запомнете, че връзката, която имате с Любовта, е постоянна, каквото и да се случи в живота ви. Използвайте я, за да си “върнете” чувствата, които сте имали по време на практиката, за да преживеете отново прекрасната Енергия на Любовта.

Осъзнайте също, че хората около вас могат да се променят.

Подкрепа след практиката

Има няколко начина, по които да почувствате помощта след практиката Трансформиращата сила на любовта.

Можете да поддържате контакт с другите участници и така да засилите връзките, създадени по време на практиката. Разкажете си как се чувствате, срещнете се на кафе или питие, разговаряйте по телефона… има толкова начини, по които да общувате.

Можете да се свържете с мен чрез някоя от платформите за чат и да поддържате контакт през Интернет. Това е много ефикасен начин, който ще ви помогне да разплетете нещата, които идват, както си седите спокойно у дома и същевременно сте свързани с другите и учителя. Тези подкрепящи срещи винаги са последвани от онлайн медитация, защото енергията работи и така.

Можете да се присъедините към редовно организираните срещи и да обсъдите с вашия асистент или учител как се чувствате или просто да побъбрите с останалите.

Може да участвате в онлайн медитациите, които ще се организират поне веднъж месечно. След тях обикновено има среща с учителя и помощ за онези, които преживяват Процеса, или просто разговори с другите.

Можете да помолите учителя за терапия с Енергията на Любовта в лична среща или онлайн.

Важно е да разберете, че съществува цялостна система за подкрепа и съдействие, която може да ви послужи в ежедневните ви връзки с Енергията на Любовта. Използвайте я!

Провери за предстоящ курс в моята ФБ страница тук