Seichim - Elisaveta Zangelmi

Сейким. Енергия на живата светлина
Елисавета Александрова-Зангелми

Древноегипетска система за хармонизиране и лечение на тялото и душата.

Истинската алхимия не е онази, която според средновековните алхимици превръща оловото в злато, а алхимията, която ни трансформира в духовни същества.

Тази книга включва информация, надграждаща познанието, съдържащо се в „Изис Сейким-пълно ръководство“. Предназначена е да разшири познанията на читателите за древноегипетската енергийна система за хармонизиране и лечение – Сейким, част от която е „Изис Сейким“.

„Сейким – енергия на живата светлина“ допълва, обогатява и консолидира представите за системата като цяло и за приложението на символите и мистериите, които тя обединява.

Тя няма претенциите да замени или да измести традиционната медицина и лечение. Изложените в нея методи не са и не трябва да бъдат възприемани като нормативни и абсолютни. Те са само описание на изпитани и реални терапии, прилагани в съчетание с традиционно медицинско лечение или пък в различни комбинации с подходи от алопатичната и холистичната медицина.

В книгата са описани древни и съвременни методи за работа с енергията Сейким и специфични способи за използването й не само от специалистите енерготерапевти, но и от всеки, който желае да усвои техники за внасяне на баланс в организма и да достигне състояние на хармония и здраве.

Автор Елисавета Александрова-Зангелми
Брой страници 108
Корици меки
Език български
Тегло 420 грама
Размери 21×25.5 см
Цена 20 лв

Може да поръчате книга(и) на е-мейл: ely@elyzangelmi.com. При заявено от вас желание, можете да получите автограф от авторката Елисавета Александрова-Зангелми. Поръчката ще Ви бъде доставена с куриер за Ваша сметка. Плащането става с наложен платеж (на куриера).

Древноегипетска система за хармонизиране и лечение на тялото и душата.

Сейким е древна египетска система за лечение и мъдрост, основаваща се на живата енергия на светлината, която е в нас и във всичко около нас.

Сейким не можа да бъде оръдие на лоши намерения.

Тя е достъпна само за хора, отворили сърцата си за безусловна любов.

Свещените знания са представени под формата на лечебни техники, символи и мантри. Те отварят вратата към духовно израстване, вътрешна алхимия и енергийно извисяване.

Курсът се предлага не само присъствено, но и ДИСТАНЦИОННО. Тази форма на обучение е много подходяща в режим на ограничени контакти и събирания,наложени от извънаредни обстоятелства.

За да участвате в такъв курс можете да се включите в група или индивидуално. Занятията се провеждат в интернет в удобно за вас време и в приятна обстановка. Вашата обстановка, в която вие се чувствате удобно и сигурно.

Можете да се запишете, като изпратите запитване на melhisedek@abv.bg или на ЛС във ФБ: Elissaveta Alexandrova (Zangelmi)

Следете публикациите за предстоящи курсове на страницата ми Ели Зангелми https://www.facebook.com/ElyZangelmi

#seichim #energianajivatasvetlina #сейким #енергиянаживатасветлина #ElyZangelmi #ЕлиЗангелми