ПОДАГРА. Как бихме могли да си помогнем за облекчаване и освобождаване от болестта.

Здравей,приятелю! Този пост е насочен към всички,които имат това заболяване. Пиша в единствено число,мъжки род,защото тази болест засяга повече мъжете. Заболеваемостта е около 1% от населението,като съотношението мъже-жени е 19 към 1.

За заболяването от гледна точка на алопатичната медицина има много статии,публикации,учебен материал. Аз бих искала да засегна причинта за болестта от друг ъгъл.

Според алтернативното лечение, проблемът който предизвиква това заболяване е свързан с проблем в бъбреците, а те от своя страна започват да боледуват,когато ние поддържаме едно високо ниво на страх,съмнение и депресии. Това води до увреждане на надбъбречната жлеза и от там до болестта.

За тези,които владеят техники за работа с различни енергийни системи ето какво може да се приложи при лечението с Рейки, Сейким, Каруна и прочие енергийни техники. Когато полагаш ръцете си върху 3-та чакра,мислено повтаряй многократно следното заявление „Чувствам се напълно защитен(а). Освобождавам всички модели на негативни мисли и емоции”.

Емоционалната причина за болестта върху която трябва да работиш е следната: Не се обичаш достатъчно и не позволяваш на любовта да достигне до теб за да неутрализира негативните ти мисли,които спотайваш дълбоко вътре в теб. Това те довежда до затруднение да се изразиш свободно и с лекота пред света. Проблемът ти ще се реши,когато промениш гледната си точка към нещата.Когато започнеш да се обичаш и разрешиш на любовта да докосне истинската ти същност и да те изпълни докрай.

Работейки с Рейки или друга енергийна техника,наблегни на позициите около бъбреците и слънчевия сплит,като винаги повтаряш горния израз.. Също така,задръж по-дълго ръцете си в областта на 4 и 3 чакри в областта на гърба. Ако ти е невъзможно сам да работиш на гърба си,то помоли някой твой близък или приятел,който се занимава с енергийни практики да ти прави сеанси.
Имай предвид,че когато получаваме лечебна енергия от друг, ефекта на излекувате е много по-бърз и по-силен,отколкото когато работим сами върху себе си.

Не подценявай диетите,които се спазват в такива случаи. Повече зелени листа,зеленчуци,плодове и по-малко меса,протеини,алкохол….

Можеш да започнеш да се занимаваш с йога или Тай-чи.
Много е важно да вървиш всеки ден по 20-30 минути.
Можеш да направиш и един лечебен цикъл (примерно 15-20 дни) с витамините С,Е,В. периодически можеш да подновяваш техния прием.

Има и много билки,които можеш да пиеш. Потърси си добър билкар за да те насочи към билките.
Не на последно място положителните мисли и емоции.ПОДАГРА. Как бихме могли да си помогнем за облекчаване и освобождаване от болестта.

Надявам се да съм била полезна.

Вашият коментар