You are currently viewing На 17, 18, 19 юни семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ. Силата на любовта,която трансформира“. Специално за хора имащи нужда да постигнат емоционален и енергиен баланс в живота.

На 17, 18, 19 юни семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ. Силата на любовта,която трансформира“. Специално за хора имащи нужда да постигнат емоционален и енергиен баланс в живота.

Академия на Мистериите „Мадара“ и нейният основател Ели Зангелми ви канят на 17, 18, 19 юни в хотел „Делта“ http://www.hoteldelta-bg.com/-с.Огняново, община Гърмен, да участвате в неповторимият семинар „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ – Силата на Любовта,която трансформира“®

Поради големият интерес, семинарът се провежда за 8-ми пореден път в прекрасните услови на хотел“Делта“ http://www.hoteldelta-bg.com/. За да участвате в семинара не е нужно да имате изкарани енергийни курсове , или такива за самоусъвършевстване. Не е нужно и да имате някакви духовни или езотерични познания. Единственото условие е, да имате желание да постигнете дълбоки положителни промени в себе си и да излезете от матрицата.

Какво е СИЛАТА НА ЛЮБОВТА или ВСИЧКО Е ЛЮБОВ ? ALL LOVE

Целта на „СИЛАТА НА ЛЮБОВТА“ или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ви свърже с Универсалния Източник! Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената. По време на семинара вие разбирате кои сте всъщност. Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената.

Друга цел на „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между Земното и Духовно начало чрез силата на Безусловната Любов.Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

По време на семинара се научавате да усещате реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, като омраза, болка, гняв и т.н., енергията на „Всичко е Любов“ ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.Когато Тя си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от другите енергии, които не са енергии на любовта. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ЛЮБОВТА.

ВСИЧКО Е ЛЮБОВ или ALL LOVE е енергията, която идва до нас от Универсалният източник творящ Съзиданието .

Къде : в хотел „Делта“ с. Огняново, виж линка http://www.hoteldelta-bg.com/gallery.html

За да се информирате за цените за нощувка и си резервирате стая, моля обадете се на рецепцията на хотела на телефон 089 991 1021. За да получите отстъпка от цената на нощувка, съобщете,че сте за семинала на 17,18,19 юни на Ели Зангелми и Дани Борисова.

Кой записва: Ели Зангелми (0895950230) https://elyzangelmi.com/   , https://www.facebook.com/elissaveta.alexandrova/     и Дани Борисова (0888917234).

Кава е таксата: 269,00 лв. За семейни двойки има отстъпка от 40,00 лв за единият участник.

Как да се запишете за семинара : За да си осигурите място, моля да заплатете капаро в размер на 100,00 лв. За да получите сметка на която да преведете сумата моля пишете на ЛС или се обадете на посочените телефони. Останалата сума се заплаща в деня на събитието.

За да получите информация за сметка по която можете да преведете,моля обадете се на Ели Зангелми на телефон 0895950230. Ако желаете да заплатите капарото лично, моля обадете се на Дани Борисова(0888917234).

За да участвате в семинара са ви нужни леки спортни дрехи, топли чорапи или терлички. Донесете си постелка за йога, леко одеалце или някакъв шал или голяма хавлия. Оставете притесненията си у дома. Ще бъдете приятно изненадани от положителните ефекти след участието си в семинара.

Началото е в 18:00 часа на 17.06.2022. В следващите дни 18 и 19 ще имаме кратки почивки по 15 минути, както и една голяма почивк от 12:00 до 13:00 часа за обяд. Краят на семинара е в неделя на 19 юни в 16:00 часа.

Какви техники използваме? Най-важното нещо, което използваме по време на семинара е общата енергия на групата. Колкото е по-голяма групата, толкова енергията е по-силна и преживяванията са по-емоционални и дълбоки. Използваме медитативни техники, визуализации, групови преживявания, определен вид дълбоко дишане, което освобождава застояли ненужни енергии. Впускаме се в минали прераждания, както и във визионерски бъдещи събития. Освен групова работа, работим и по двойки. Обикновено по време на семинара се създават добри приятелски всаимоотношения, а по някога и трайни приятелства.

Интересен факт е, че след семинара участниците тнасят със себе си енергията на Любовта по родните си места и тази енертгия въздейства положително и трансформиращо на обстановката и хората, които се намират там. Това може да предизвика спонтанни реакции на преживяване на трансформиращата сила на Любовта.

heart of love by zmastah94 d6i3aww 1191x640 1

Семинарът ще се проведе в случай, че се запишат минимум 10 участника. 

Крайна дата за записване за участие – 15 юни 2022.

 

Вашият коментар