02.05.2022 онлайн в Зум – МЕДИТАЦИЯ ЗА РЕЛАКС

02.05.2022 – ОНЛАЙН в Зум – Медитация за релакс и освобождаване от стари модели.

2 май, 19:00 – 19:30

БЕЗПЛАТНО

 На 2-ри май 2022 е следващата безплатна медитация в платформата Зум от ПОРЕДИЦАТА- „МЕДИТАЦИЯ ЗА РЕЛАКС И ИЗЦЕЛЕНИЕ“.

За да се включите в групата на 2-ри май от 19:00 часа, влезте в стаята в Зум

Ако не успеете да влезете от горния линк, можете да влезете в стаята от следният линк : Join Zoom Meetinghttps://us02web.zoom.us/j/82284840201 ; Passcode: 186170

Запознайте се и с други мои медитации . Те също са свободни и можете да ги слушате по всяко време.

В моят Ютуб канал също има медитации, които биха ви допаднали.

Какво представлява медитацията и защо да медитираме можете да прочетете повече в моята книга „Сейким – Енергия на живата светлина“.

Медитация
Медитацията е процес-състояние в което се стремим да „спрем“ потокът от непрестанни мисли. Да постигнем вътрешна тишина за да можем да чуем гласът на истинската си Същност.

И ако все още не сте намерили и прочели книгата ми „Сейким-енергия на живата светлина“, за ваше улеснение тук слагам кратък текст за сащността на медитацията.

За да успокоите неспокойния ум, има няколко техники за релаксация като медитация, редовни упражнения, здравословно хранене, слушане на релаксираща музика или дори използване на природни средства, които също могат да ви помогнат да спите по-добре.

Стресът, освен че влияе на ума, може да причини и мускулно напрежение, загуба на коса, световъртеж и често главоболие, което може да се прояви при хора от всички възрасти, така че е много важно да се следват някои техники за релаксация, за да се предотвратят тези симптоми или влошаване на съществуващите заболявания. Една от тези техники е медитацията. За хора, които нямат голям опит с медитирането , или предпочитат визуализациите, много подходящ метод е Водена медитация. С този метод на медитация вие формирате ментални образи на места или ситуации, които намирате за релаксиращи. За това човек трябва да използва сетивата чрез миризми, звуци, образи и текстури, ръководени или не от професионалист.

Всеки, който би имал желание да участва в групат за медитации,които са под формата на визуализации е добра дошъл.

Виж линка към Зум стаята 

Всички ние сме тръгнали по пътя на духовното развитие в търсене на Мисията си Тук и Сега.

Медитацията и визуализацията са състояние, в което можем да получим отговор на въпросите си, както и напътствия от нашите духовни учители и съпътстващи ни светли същества.

Спокойна и релаксираща музика винаги помага за успешна медитация или визуализащия.

Ако желаеш да се свържеш с мен,можеш да го направиш на телефон 0895950230 или на ЛС във ФБ Elissaveta Alexandrova.

Провеждам сеанси „медитативна пренасяне в минал живот“. Можете да прочетете повече на сайта ми.

Вашият коментар