Комплект подложки съдържащ тринадесет символа от енергийната система Сейким

Всеки символ излъчва характерни енергийни вибрации, които могат да въздействат върху околната среда и присъстващите. Подложките са много подходящи за структуриране на вода,която след това придобива лечебни свойства.

  • Поставете върху подложка по ваш избор чаша с чиста вода за пиене и я оставете да престои толкова време,колкото ви подскаже интуицията. Изпийте я и ще усетите благотворното влияние на структурираната водата върху себе си.
  • Върху подложките със символите бихте могли да поставите лекарства,които използвате. Енергийните вибрации на символите изчистват химическите токсини,които се съдържат в лекарството.
  • Можете да изпробвате да слагате подложките в областта на вашите гърди – четвърта чакра. Оставете се на изчистващата и зареждаща енергия на символа,която ще ви хармонизира.
  • Подложките с нарисуваните символи върху тях могат да се използват и за визуализираща медитация. Съсредоточете се върху някой от символите и визуализирайте как той „влиза” във вашето „Трето око” – шеста чакра. Останете в медитативно състояние и експериментирайте вибрацията му върху цялата си енергийна система.
zonar

Зонар

Oсвобождава кармични регистри, енергии, мисли и чувства от минали прераждания. Много подходящ за прилагане при проблеми с ученето и запаметяването, за концентрация, при слаба памет, склероза. Отлични резултати дава при деца, които имат затруднения с ученето.

maiura

Маюра

Активира и закотвя христовото съзнание едновремено във физическото тяло и в леките тела.Предразполага индивида към заслужено приемане и уравновесяване на любовта в живота му.По време на кризи на трансформиране дава просветляващи уроци и ускорява процеса на достигане на благоденствие, здраве и лично удовлетворение.

maiurma-bolc

Маюрма болц

Помага, когато се чувстваме нещастни и измъчени. Използва се за хармонизиране и баланс. Много подходящ за тези които се чувстват самотни, депресирани и изпитват голяма мъка, като ги предразполага да приемат Универсалната Любов. Прилагането на символа дава много добри резултати както при тежки емоционални травми, като тъга, мъка, депресия при загуба на близък човек, скорошна раздяла, развод, така и при физически проблеми на сърцето – неврози, аритмии, кръвно налягане и пр.

maiurma

Маюрма

Спомага за изчистване на всички негативни аспекти свързани със съперчичество и конкуренция на мъжката и женската енергия. Освобождава сърцето за приемане на енергията на христовата любов. Може да се използва за изчистване на емоции като яд,злоба,тъга,мъка.

om

Ом

Прилагането на символа дава сигурност и довежда до по-дълбоко ниво за себепознание и връзка с Аза и Душата. Водач в духовните (астрални) пътувания. Използва се заедно с молитви за лечение на тежки болести.Това е символът олицетворяващ божествената прошка.

pentagram

Пентаграм

Подходящ за изчистване на токсини от тялото главно от лекарства, антибиотици, анeстезици, както и от негативни енергии в резултат на емоции. Отлични резултати при жени които искат да забременият.

seiheki

Сейхеки

Много подходящ символ, когато искаме да направим връзка с подсъзнание което е обременено с енергийни блокажи и зависимости, за да изчистим негативните записи. Много добър символ при пристрастяване и зависимости от дрога, алкохолизъм, за отказване от емоционални зависимости, емоционални блокажи. Използва се за защита от негативни енергийни вибрации.

takurei

Такурей

Използва се за изчистване на енергийни блокажи при което хармонизира фините тела. Намалява и премахва болката и напрежението в телата – физическо и енергийни.Съдържа в себе си моделът на безкрайността и донася цялата разширяваща енергия на безкрайното до сърдечната чакра.

triskyl

Трискъл

Изчистване и освобождаване от блокажни енергии. Достигане на психична хармония. Балансиране на чакрите. Може да се използва като фундамент за достигане до различни трансцедентални честоти. Вибрациите му помагат на душата да излезе от кармичното колело и да се интегрира на по-високи нива с цел просветление.

troica

Троица

Много подходящ за изчистване на лимфните пътища, подновява енергията. Подходящ е при умора. Добър е при хронична апатия. Подходящ за стимулиране на хора които са преживели скорошна раздяла и страдат емоционално.

hart

Харт

използва се успешно за намаляване на високо кръвно налягане. С този символ може да се лекуват сърце, бели дробове, проблеми с кръвта. Много подходящ символ за грубияни, гневни или непрестано недоволни и мърморещи хора. При дискомфорт, при емоционално страдащи хора, при скорошна загуба на близък. При хора, преживели агресии или страдащи от перманентна агресия (физическа, ментална). За отстраняване на отрицателни мисли или стари, закостенели разбирания.

hristovo-syrce

Христово сърце

отваря лотосовия цвят в сърцето ни за христовото съзнание и за присъствието Аз Съм. Символът активира, стимулира и пречиства процеса на балансиране и интегриране на телата ни. В този символ се съдаржат Любовта, Светлината, Силата, Милостта и Мъдростта на Създателя – Цялото.

chokurei

Чокурей

символът задвижва,активира и увеличава силата на енергията. Сейким. Чрез този свещен символ извикваме космическата енергия, довеждаме я до нас. Активираме я и увеличаваме силата й. Преобразува по-ниските енергийни вибрации до по-високи, като с това пречиства и хармонизира.

Цена на един комплект: 18 лв.

Можете да поръчате комплект на е-мейл ely@elyzangelmi.com или във ФБ на https://www.facebook.com/elissaveta.alexandrova Поръчката ще ви бъде доставена с куриер за Ваша сметкa. Плащането става с наложен платеж (на куриера).