ИНДИВИДУАЛНИ РЕГРЕСИИ ПО МЕТОДА НА МЕДИТАТИВНО ПРЕНАСЯНЕ В МИНАЛ ЖИВОТ

Когато се пренасяме в предшестващо прераждане, ние имаме възможност да изживеем в медитация отново някои важни епизоди, които са дали отражение в сегашния ни живот. Това е моментът, в който се освобождаваме от ненужни модели и връзки, които ни „спъват” да продължим напред в хармония и баланс. Преживяванията по време на регресия ни преобразяват в положителен смисъл. Намаляват конфликтите, гнева, объркването и стреса в живота ни, освобождават ни от физически травми.

Регресия се провежда под формата на водена медитация, по време на която човек е в будно, релаксирано състояние и може да има различни визии и усещания. Преживяванията, както и дълбочината на процеса, са индивидуални и различни при всеки. Зависи доколко сте свикнали да държите нещата под контрол и да се доверявате, както и дали няма някакви подсъзнателни модели и вътрешни бариери, които ви пречат да се отпускате. Някои хора успяват да се свържат с миналото от първия път, докато при други са необходими повече опити. Всеки сеанс и преживяванията по време на него са различни. Възможно е да видите картини от един минал живот или като комбинация от няколко живота едновременно.

Процесът се провежда в безопасна, защитена среда и се води от опитен терапевт. Добре е да оставите страховете и очакванията, да се отпуснете, да се оставите на преживяването и да позволите нещата да се случват. След сеанса ще се чувствате релаксирани, отпочинали и по-леки.

Обърнете внимание, че е желателно да имате предварително поставена цел и въпрос за отработване, а не да правите регресия просто от любопитство. Обикновено това са предизвикателства и въпроси от настоящето, които да се опитаме да изцелим и осветлим чрез процеса на регресията и така да подобрим живота си тук и сега. Ако има нещо, което ви тревожи в момента, може би е настъпил мигът да опитате нещо по-различно и да проверите дали има скрити причини, които се крият зад настоящите предизвикателства в живота ви.

Вашият коментар