В НАТРУПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ СЕ КРИЕ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТТА

ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТТА Е ВЪЗМОЖНО С ПОМОЩТА НА ЕНЕРГИЯТА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЯТА.

Използвайки знанията си от  квантовата физика, формулата на Айнщайн Е=M.C2 и холистичното виждане за света можем да направим следното заключение: МАТЕРИЯТА Е ЕНЕРГИЯ-ЕНЕРГИЯТА Е МАТЕРИЯ-МИСЪЛТА Е ЕНЕРГИЯ-ДУМАТА Е ЕНЕРГИЯ – В НАТРУПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ СЕ КРИЕ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТТА – ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛЕСТТА Е ВЪЗМОЖНО С ПОМОЩТА НА ЕНЕРГИЯТА.

За никого не е тайна, че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени, други зловредни, а има и такива, които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбаланс на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии, знаейки как да го направи. Такива практики, познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

Курсът се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят, че са получили ценна информация, която действително дава резултати.

Изсмукване на енергията от енергийни вампири

Важни фактори за енергийна защита са:

1. Визуализацията и намерението(енергията следва мисълта). Повечето насочени енергии са резултат от насочени негативни мисъл форми – вуду, вещерство, проклятие, кармичен дълг и т.н. енергията на жертвата спада и тя става лесна плячка за атакуване. Бихте могли да създадете мощни лечебни техники само с помощта на ума.

2. Изчистването и балансирането на слоевете на финото тяло. Разходка в природата, комуникиране с дърветата. Солена баня, или само потапяне на краката в солен разтвор. Четкането на кожата. Слънчевата светлина, храненето, есенциите на д-р Бах. Всички енергийни системи, които владеете, като например Сейким или Изис Сейким.

3. Създаване на енергийна база. 1) и 2) са част от енергийната база. Също така камъните, минералите, кристалите служат за укрепване на защитата ни.

4. Връзка с Водачите и Ангелите – призоваването им с аромати и техните имена, според датата на раждане на всеки един.

Лечение с енергия

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА? 

В продължение на два месеца, веднъж седмично получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се провежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници. Това обикновено е платформата Zoom.

КОИ СА ТЕМИТЕ, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?

 • Понятия за ентропия/хаос/ и реорганизиране на хаоса. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.
 • Малохия. Какъв вид енергия е това, кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники, практики и ритуали да използваме за лечение.
 • Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.
 • Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня, видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.
 • Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки, масла, есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода.
 • Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите, физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен.
 • Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Ели Александрова-Зангелми
00359 0895950230; ely@elyzangelmi.com,
ellyzangelmi@gmail.com,
ФБ Elissaveta Zangelmi ,
YouTube Ely Alexandrova-Zangelmi

Защитна сфера

СЛЕДЕТЕ ДАТИТЕ ЗА НОВ КУРС – ТУК

Енергиите,които не виждаме,но сме повлияни от тях!

Двумесечен дистанционен курс на база изпратени лекции и видеоклипове, както и групови онлайн срещи.

КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии,знаейки как да го направи. Такива практики,познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

Това е Четвърто издание на Курса, които се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят,че са получили ценна информация,която действително дава резултати.

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА? В продължение на два месеца, веднъж седмично ще получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се промежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници (Зуум, Вайбър, Скайп или Месинджър).

КОИ СА ТЕМИТЕ,КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?

 • Понятия за ентропия/хаос/реорганизиране. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.
 • Малохия. Какъв вид енергия е това,кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники,практики и ритуали да използваме за лечение.
 • Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.
 • Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня,видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.
 • Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки,масла,есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода.
 • Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите,физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен.
 • Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние.
 • Успоковане на дома. Фън Шуи за дома.

КАКЪВ Е ЕНЕРГИНИЯ ОБМЕН ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА?Целият двумесечен курс е на стойност 312,00 лв. Можете да участвате в целия курс или да си изберете една или няколко лекции според вашия интерес. Всяка лекция е на стойност от 39,00 лв. Двете срещи на живо (по една на месец,ако карате целия курс) са подарък, т.е. те са безплатни.

КАК ДА ЗАПЛАТИТЕ? Има възможност за разсрочено плащане. Влезте във връзка с мен. Ако решите да заплатите първият месец еднократно,ще получите отстъпка от 5% (148,00 лв). Ако заплатите целия курс еднократно ще получите отстъпка от 10% (280,00 лв).

Ако се запишете за целия курс и заплатите до 30 декември 2021 г. ще получите голяма отстъпка. Ще заплатите само 160,00 лв.!!!

КОНТАКТИ: Ели Александрова-Зангелми 00359 0895950230; melhisedek@abv.bg, ellyzangelmi@gmail.com, ФБ Elissaveta Zangelmi , YouTube – Ely Alexandrova-Zangelmi