Енергиите,които не виждаме,но сме повлияни от тях!

Двумесечен дистанционен курс на база изпратени лекции и видеоклипове, както и групови онлайн срещи.

КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии,знаейки как да го направи. Такива практики,познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

Това е Четвърто издание на Курса, които се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят,че са получили ценна информация,която действително дава резултати.

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА? В продължение на два месеца, веднъж седмично ще получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се промежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници (Зуум, Вайбър, Скайп или Месинджър).

КОИ СА ТЕМИТЕ,КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?

  • Понятия за ентропия/хаос/реорганизиране. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.
  • Малохия. Какъв вид енергия е това,кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники,практики и ритуали да използваме за лечение.
  • Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.
  • Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня,видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.
  • Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки,масла,есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода.
  • Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите,физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен.
  • Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние.
  • Успоковане на дома. Фън Шуи за дома.

КАКЪВ Е ЕНЕРГИНИЯ ОБМЕН ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА?Целият двумесечен курс е на стойност 312,00 лв. Можете да участвате в целия курс или да си изберете една или няколко лекции според вашия интерес. Всяка лекция е на стойност от 39,00 лв. Двете срещи на живо (по една на месец,ако карате целия курс) са подарък, т.е. те са безплатни.

КАК ДА ЗАПЛАТИТЕ? Има възможност за разсрочено плащане. Влезте във връзка с мен. Ако решите да заплатите първият месец еднократно,ще получите отстъпка от 5% (148,00 лв). Ако заплатите целия курс еднократно ще получите отстъпка от 10% (280,00 лв).

Ако се запишете за целия курс и заплатите до 30 декември 2021 г. ще получите голяма отстъпка. Ще заплатите само 160,00 лв.!!!

КОНТАКТИ: Ели Александрова-Зангелми 00359 0895950230; melhisedek@abv.bg, ellyzangelmi@gmail.com, ФБ Elissaveta Zangelmi , YouTube – Ely Alexandrova-Zangelmi