You are currently viewing ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ И ЗАЩИТА
КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии,знаейки как да го направи. Такива практики,познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ И ЗАЩИТА

Двумесечен дистанционен курс на база изпратени лекции и видеоклипове, както и групови онлайн срещи.

КАКВО ПРЕДЛАГА КУРСА? 

Научавате ценни техники и практики, които да ви бъдат от полза и ви помагат да се справяте сами с некомфортните състояния, в които можете да изпаднете. За никого не е тайна,че живеем в енергиен океан и сме подложени на постоянно влияние на енергиите в които „плуваме“. Някои са добронамерени,други зловредни,а има и такива,които са специално отправени към нас с лоши намерения за неуспехи и дисбалансиране на живота ни. Всеки един би могъл успешно да се справи с тези „лоши“ енергии, знаейки как да го направи. Такива практики, познания и опитности поднася този курс. Материалите, които получавате са на база описания на техники, ритуали и практики за справяне с подобни ситуации.

Този курс се приема с голям интерес от участниците в него. Те споделят,че са получили ценна информация,която действително дава резултати.

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА?

 В продължение на два месеца, веднъж седмично ще получавате материали под формата на текст, снимки и видеа. Веднъж месечно се провежда обща среща онлайн в удобна платформа за всички участници (Зуум, Вайбър, Скайп или Месинджър).

КОИ СА ТЕМИТЕ, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ?

Понятия за ентропия/хаос/реорганизиране. Защитни медитации, мантри, молитви, формули. Символи защитници. Муски, амулети, мандали, оргонити. Как да си изработим за лична нужда и за членовете на семейството, и на дома ни. Кристали, скъпоценни камъни и минерали защитници, кои са и как да ги използваме.

ЕНТРОПИЯ/ХАОС Ентропията е понятие от философията и физиката. Във философията то е дял от онтологията, а във физиката – мярка за безпорядъка (хаоса) в една термодинамична система. Ентропията е величина, характеризираща състоянието на една термодинамична система, т. е. изразява броя на възможните конфигурации или подреждания на градивните частици на системата. Тя е критерий за доближаване до термодинамично равновесие на дадена система и е по-голяма, когато хаосът, съответно неговата вероятност, са по-големи. Всички процеси в природата се подчиняват на този принцип.Трябва да се прави ясно разграничение между ентропиен процес и ентропийно състояние…………………………………………………………………………….Ще научите повече от курса.

Малохия. Какъв вид енергия е това,кой я причинява, как действа, симптоми. Какви техники,практики и ритуали да използваме за лечение.

Малохия или „зли очи”.

Източник на малохия са очите. Те се приемат за органи на активно предаване на Енергия,т.н. мъжки органи. Ушите са т.нар. женски органи,защото са пасивно възприемащи. В древните текстове от Вавилония и Асирия се срещат описания на случаи на малохия. За някои хора и животни се е считало,че притежават способността да „гледат лошо”. Този „зловреден поглед” в действителност представлява форма на енергия,която въздейства на хората и животните,както и върху физическите предмети. Това е същият вид енергия като тази на истинското проклятие,защото е от същото естество.

Антрополозите при изследванията си откриват,че всички първобитни народи считат малохията за нещо напълно реално и се страхуват от нея. ………………………………………………………………

Ще научите повече по темата от по време на курса.

Защита по време на сън. Астрални нива, магия и демони. Психическа атака. Лекуване на условията. Помощ за деца, болни, за себе си и дома.

Душата е истинската,безсмъртната и вечна част на човешкото устройство.Тялото е преходната и тленната наша част. Така че сънят представлява времето,през което душата е свободна,ежедневната отпуска от робията на съществуването в плът. Нашата духовна природа е най-открита за въздействия по време на сън, общият израз „защита по време на сън” обхваща всички случаи. Но в действителност въздействието може да бъде извършено върху индивида, докато е бил буден и само да се проявява докато той спи……………………………………………………..И още важна информация ще получите от курса.

Очистване с бани. Как да вземем ритуална баня,видове бани. Баня за духовно очистване. Билкови бани. Бани с домашни средства. Любовни бани. Черупкови плодове.

Запишете се за курса, за да научите как можем да се изчистим с лечебни бани.

Очистване с вода. Видове води. Водни и билкови очистващи наръсвания на дома. Билки,масла,есенции. Специални водни бани. Как можем да си приготвим сами светена вода………………………………………….

Очистване с яйца. Духовно очистване, емоционално очистване. За прекъсване на връзка. Напрежение в очите,физическа болка. Очистване по време на сън. Очистване на дома. Очистване на домашните животни. Очистване на болен…………………….

Очистване с благовоние. Как да горим благовоние. Очистване на къщата. Ароматизиране на къщата. Кадене на самия себе си с благовоние……………………………………………

Успоковане на дома. Фън Шуи за дома…………………Как да процедираме……

КАКЪВ Е ЕНЕРГИНИЯ ОБМЕН ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА?

За да се информирате за тасата за курса, можете да се свържете с мен на 0895950230 или на ЛС от тук https://www.facebook.com/ElyZangelmi/ Можете да участвате в целия курс или да си изберете една или няколко лекции според вашия интерес. Получавате 8 видеолекции, които можете да слушате в удобно за вас време. Провеждам и две срещи на живо (по една на месец, ако се включите в целия курс) са подарък, т.е. те са безплатни.

КАК ДА ЗАПЛАТИТЕ? 

На посочена банкова сметка или през Изипей, които ще ви бъдат предоставени при проявен интерес. Има възможност за разсрочено плащане. Има отстъпка за ранно записване. Влезте във връзка с мен на ЛС от тук https://www.facebook.com/ElyZangelmi/. Пишете на ely@elyzangelmi.com или се обадете на 0895950230.

Вашият коментар