Висцерална терапия

ВИСЦЕРАЛЕН  –  Отна­сящ се до или принадлежащ на вътрешни­те органи.

В древността целителите владеели уникален метод за диагностика и лечение на вътрешните органи, акцентирайки на стомашно-чревния тракт като главна, приоритетна система в организма ни, от която преди всичко зависи здравето на човека.

Висцералната терапия е уникален метод на древната медицина, възродена от московския професор по народна медицина Огулов .

Практиката показва, че болшинството от хората имат скрити нарушения в работата на коремните органи, които понякога нямат симптоми, дори и когато процесът е  напреднал. Човек просто живее с илюзията, че е здрав, но за голямо съжаление, това съвсем не е така и често болестта го изненадва!

Принципите на диагностика и лечение на органите при висцералната терапия, както всичко Божествено, са удивително прости, точни и невероятно ефективни. Когато органите, връзките, съдовете, тъканите са здрави и функционират нормално, те са меки и еластични. Според степента на увреждане, органите стават все по-твърди – спазмират се. Чрез  специална система от манипулации – разтягания, натиск, вибрации, познаването на рефлекторните зони, особеностите на работата на вътрешните органи и техните скрити взаимовръзки, може ефективно да се възстанови функцията на органите и на целия организъм! От коремните органи до голяма степен зависи здравето, младостта, енергията, силата и стройната фигура! Висцералната терапия освобождава напрежението,премахва спазмите в организма и ефективно възстановява кръвообръщението, като оказва мощен лечебен и подмладяващ ефект, както и ликвидира причини за много заболявания.

Вашият коментар